İl Genel Meclis Toplantısının 2.Günü

DÜZCE YEREL HABER 03.03.2026 - 11:58, Güncelleme: 03.03.2026 - 11:58
 

İl Genel Meclis Toplantısının 2.Günü

İl Genel Meclis Toplantı Salonunda İl Genel Meclisi Şubat ayı 2’inci birleşimi, Meclis Başkanı Fazlı Koç’un başkanlığında gerçekleştirildi.

  Açılış ve yoklamanın ardından, kâtip üye Şükrü Sert tarafından bir önceki birleşime ait karar özetlerini içeren tutanak okundu. Gündem maddeleri görüşüldü. İhtisas komisyonlarından gelen raporlar kapsamında; Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyon raporu komisyon başkanı Sefa Uçar,Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyon raporu komisyon başkanı Oğuzhan Küçük tarafından meclise sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi.
İl Genel Meclis Toplantı Salonunda İl Genel Meclisi Şubat ayı 2’inci birleşimi, Meclis Başkanı Fazlı Koç’un başkanlığında gerçekleştirildi.
 
Açılış ve yoklamanın ardından, kâtip üye Şükrü Sert tarafından bir önceki birleşime ait karar özetlerini içeren tutanak okundu.
Gündem maddeleri görüşüldü.
İhtisas komisyonlarından gelen raporlar kapsamında; Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyon raporu komisyon başkanı Sefa Uçar,Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyon raporu komisyon başkanı Oğuzhan Küçük tarafından meclise sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.