CHP İL BAŞKANI ANKARADA TOPLANTIYA KATILDI…
CHP İL BAŞKANI ANKARADA TOPLANTIYA KATILDI…
CHP Düzce İl Başkanı Kenan Akın Genel Merkez'deki İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı
CHP Düzce İl Başkanı Kenan Akın Genel Merkez'deki İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen il başkanlarının katılımıyla düzenlendi. Toplantıda Düzce’yi CHP Düzce İl Başkanı Kenan Akın temsil etti.
Toplantının açılışında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, örgüt temsilcilerine hitap ederek ülke gündemindeki son gelişmeleri, partinin genel siyaset stratejilerini ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefleri değerlendirdi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, saha çalışmalarının önemine dikkat çekerek il başkanlarının bölgelerindeki halkla temaslarını artırması gerektiğinin altını çizdi.
Toplantıda yerini alan CHP Düzce İl Başkanı Kenan Akın ise Düzce’deki örgüt çalışmaları, yerel sorunlar ve vatandaşların talepleri hakkında genel merkeze detaylı bilgilendirmede bulundu.
Akın, kent genelinde yürütülen faaliyetler ve sahada yapılan temaslar çerçevesinde hazırlanan raporları paylaştı.
Basına kapalı olarak devam eden basamaklarda, parti içi koordinasyonun güçlendirilmesi ve iller düzeyinde yürütülecek ortak çalışma programları ele alındı
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

