DESOB UN BU SEFERKİ DURAĞI GÜMÜŞOVA OLDU
DESOB UN BU SEFERKİ DURAĞI GÜMÜŞOVA OLDU
Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) heyeti, saha ziyaretleri kapsamında Gümüşova ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) heyeti, saha ziyaretleri kapsamında Gümüşova ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
DESOB Heyeti Gümüşova’da Esnafla Buluştu
Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) heyeti, Gümüşova’da gerçekleştirdiği saha ziyaretlerinde esnaf ve kurum temsilcileriyle bir araya geldi.
DESOB Başkanı Bülent Keser ve beraberindeki heyet; Gümüşova Esnaf ve Sanatkarlar, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nail Gerede, Belediye Başkanı Kenan Sübekci ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Ceylan’ı ziyaret etti.
Görüşmelerde ilçedeki esnafın sorun ve talepleri, yerel yönetim destekleri, finansman imkanları ve ilçe ekonomisinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı. Heyet ayrıca ilçe esnafını iş yerlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.
DESOB Başkanı Bülent Keser, esnafın yanında olmaya ve sorunların çözümü için kurumlar arası iş birliğini güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

