(Görüntülü)Akçakoca Ayazlı Mahallesi’nde Durak Çilesi:
(Görüntülü)Akçakoca Ayazlı Mahallesi’nde Durak Çilesi:
Düzce’nin Akçakoca ilçesi Ayazlı Mahallesi Sapak mevkii, Martı Sitesi girişinde bulunan otobüs durağının bakımsız ve kullanışsız hali mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor.
Düzce’nin Akçakoca ilçesi Ayazlı Mahallesi Sapak mevkii, Martı Sitesi girişinde bulunan otobüs durağının bakımsız ve kullanışsız hali mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor.
Akçakoca Ayazlı Mahallesi’nde Durak Çilesi: Vatandaşlar Çözüm Bekliyor!
Ayazlı Mahallesi’nde, özellikle yağışlı havalarda büyük bir sorun haline gelen otobüs durağı, vatandaşları canından bezdirmiş durumda. Eftelya Otel istikametine gidiş yönünde, Martı Sitesi’nin hemen girişinde yer alan durağın zemini, her yağmur sonrası sular altında kalıyor.
Parke Taşlarıyla "Çamur" Önlemi
Durağın içinin su ve çamurla dolması nedeniyle vatandaşlar, ıslanmadan durakta bekleyebilmek için kendi imkanlarıyla çözüm üretmeye çalışmış. Çevreden buldukları kilitli parke taşlarını durağın içine dizen mahalle sakinleri, bu taşların üzerinden atlayarak oturma alanına ulaşmaya çalışıyor. Ancak durağın oturma bankının çok alçakta kalması ve zemindeki kot farkı, bu geçici çözümü de yetersiz kılıyor.
Camlar Kırık, Boyalar Dökülmüş
Sadece zemin değil, durağın fiziksel yapısı da içler acısı bir görüntü sergiliyor. Yan camları kırılmış olan durak, rüzgar ve yağmura karşı koruyuculuğunu tamamen yitirmiş durumda. Ayrıca paslanan metal aksamlar ve dökülen boyalar, çevre kirliliğine de davetiye çıkarıyor.
Mahalle sakinleri, "Villa 12" yazılı tabelanın bulunduğu bu bakımsız durağın bir an önce yenilenmesini veya en azından zemininin beton dökülerek yükseltilmesini talep ediyor. Modern bir turizm kenti olan Akçakoca’ya bu görüntünün yakışmadığını belirten vatandaşlar, yetkilileri göreve davet ediyor.
Haber380 olarak konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

