Tedarikçim Düzce’den Programında Görüşme Günleri Devam Ediyor

EKONOMİ 14.10.2026 - 10:27, Güncelleme: 14.10.2026 - 10:27
 

Tedarikçim Düzce’den Programında Görüşme Günleri Devam Ediyor

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerinin kendi aralarındaki ticareti geliştirmesi ve il içinde yeni tedarik zincirlerinin kurulabilmesi amacıyla başlatmış olduğu Tedarikçim Düzce’den programında görüşme günleri devam ediyor.

    Yapılan duyurular ve çağrılar sonucunda başvuru yapan 7 alıcı firma ve 21 tedarikçi firma için görüşme takvimleri oluşturuldu. Görüşme takvimlerinde son olarak 3 alıcı firma ile 12 tedarikçi firma toplamda 18 görüşme gerçekleştirdi. Programın ilk çağrısında ise toplamda 7 alıcı firma ile 12 tedarikçi firma 44 B2B görüşme yaptı. Etkinliğine katılan firmalar Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda ilk kez gerçekleşen etkinliğin verimli olduğunu ve devam etmesini beklediklerini ifade ettiler. Tedarikçim Düzce’den etkinliği sayesinde yerelde üretim yapan veya tedarik zincirine sahip olan firmaları keşfetme şansı yakaladıklarını belirten alıcı firma temsilcileri, lojistik avantajlar ve yerel ekonomiye katkı sağlamak adına görüşülen bazı firmaları memnuniyetle tedarik havuzuna alacaklarını ifade ettiler. Tedarikçim Düzce’den programı için, önümüzdeki günlerde farklı sektörler ve farklı tedarik imkanları için yeniden çağrıya çıkılacağı açıklandı.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerinin kendi aralarındaki ticareti geliştirmesi ve il içinde yeni tedarik zincirlerinin kurulabilmesi amacıyla başlatmış olduğu Tedarikçim Düzce’den programında görüşme günleri devam ediyor.
 
 
Yapılan duyurular ve çağrılar sonucunda başvuru yapan 7 alıcı firma ve 21 tedarikçi firma için görüşme takvimleri oluşturuldu.
Görüşme takvimlerinde son olarak 3 alıcı firma ile 12 tedarikçi firma toplamda 18 görüşme gerçekleştirdi. Programın ilk çağrısında ise toplamda 7 alıcı firma ile 12 tedarikçi firma 44 B2B görüşme yaptı. Etkinliğine katılan firmalar Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda ilk kez gerçekleşen etkinliğin verimli olduğunu ve devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
Tedarikçim Düzce’den etkinliği sayesinde yerelde üretim yapan veya tedarik zincirine sahip olan firmaları keşfetme şansı yakaladıklarını belirten alıcı firma temsilcileri, lojistik avantajlar ve yerel ekonomiye katkı sağlamak adına görüşülen bazı firmaları memnuniyetle tedarik havuzuna alacaklarını ifade ettiler.
Tedarikçim Düzce’den programı için, önümüzdeki günlerde farklı sektörler ve farklı tedarik imkanları için yeniden çağrıya çıkılacağı açıklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.