Tarihin En Başarısız İl Başkanı Olarak Hatırlanacaksın

SİYASET 13.10.2026 - 20:39, Güncelleme: 13.10.2026 - 20:39
 

Tarihin En Başarısız İl Başkanı Olarak Hatırlanacaksın

Akçakoca CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz , Yeni Parti il başkanı Özcan Dağıstanlı’ya Sert Sözler: “Tarihin En Başarısız İl Başkanı Olarak Hatırlanacaksın!”

Akçakoca CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz , Yeni Parti il başkanı Özcan Dağıstanlı’ya Sert Sözler: “Tarihin En Başarısız İl Başkanı Olarak Hatırlanacaksın!” Akçakoca CHP İlçe Başkanı Tuğrul ABANOZ sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama, Yeni Parti il başkanı Özcan Dağıstanlı’yı hedef alan sert ifadeler, siyasi gündemde dikkat çekti. Akçakoca CHP İlçe Başkanı, Tuğrul Abanoz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yeni Parti Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’ya yönelik ağır eleştirilerde bulundu. “Emeğe saygı” sloganı üzerinden değerlendirmelerde bulunan ilçe başkanı, Akçakoca örgütünün yaşadığı süreçten Dağıstanlı ve ekibini sorumlu tuttu. Açıklamasında oldukça sert bir dil kullanan ilçe başkanı, geçmişte verilen emeklerin görmezden gelindiğini ve parti örgütünün yıpratıldığını savundu. “Emeğe saygı, sen mi kullanacaksın bu sloganı?” CHP İlçe başkanı, Tuğrul Abanoz açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Utanmadın değil mi? Bu sloganı hazırlarken hiç yüzün kızarmıyor mu gerçekten. Emeğe saygı mı? Sen mi kullanacaksın bu sloganı?” Akçakoca örgütünün durumuna ilişkin eleştirilerini sürdüren ilçe başkanı, Düzce’de başarılı bulduğu ilçe örgütlerinden biri olarak nitelendirdiği Akçakoca’nın mevcut durumundan Özcan Dağıstanlı ve ekibini sorumlu tuttu. “Bütün emekleri hiçe sayıp örgütü yıpratanların bugün emekten söz etmesi düşündürücü” Açıklamasında parti içindeki emek ve örgüt çalışmaları konusuna da değinen ilçe başkanı, geçmişte verilen mücadelelerin yok sayıldığını ileri sürerek Akçakoca’dan Dağıstanlı’ya destek verilmesine yönelik tepkisini dile getirdi. Dağıstanlı’ya yönelik eleştirilerini daha da sertleştiren ilçe başkanı, “Yıllar sonra geriye ne bıraktığınla hatırlanacaksın. Tarihin en başarısız il başkanı olarak bilineceksin, öylesin de…” ifadelerini kullandı. “İlk sandık kurulduğunda göreceksin”
Akçakoca CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz , Yeni Parti il başkanı Özcan Dağıstanlı’ya Sert Sözler: “Tarihin En Başarısız İl Başkanı Olarak Hatırlanacaksın!”

Akçakoca CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz , Yeni Parti il başkanı Özcan Dağıstanlı’ya Sert Sözler: “Tarihin En Başarısız İl Başkanı Olarak Hatırlanacaksın!”

Akçakoca CHP İlçe Başkanı Tuğrul ABANOZ sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama, Yeni Parti il başkanı Özcan Dağıstanlı’yı hedef alan sert ifadeler, siyasi gündemde dikkat çekti.

Akçakoca CHP İlçe Başkanı, Tuğrul Abanoz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yeni Parti Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’ya yönelik ağır eleştirilerde bulundu. “Emeğe saygı” sloganı üzerinden değerlendirmelerde bulunan ilçe başkanı, Akçakoca örgütünün yaşadığı süreçten Dağıstanlı ve ekibini sorumlu tuttu.

Açıklamasında oldukça sert bir dil kullanan ilçe başkanı, geçmişte verilen emeklerin görmezden gelindiğini ve parti örgütünün yıpratıldığını savundu.

“Emeğe saygı, sen mi kullanacaksın bu sloganı?”

CHP İlçe başkanı, Tuğrul Abanoz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Utanmadın değil mi? Bu sloganı hazırlarken hiç yüzün kızarmıyor mu gerçekten. Emeğe saygı mı? Sen mi kullanacaksın bu sloganı?”

Akçakoca örgütünün durumuna ilişkin eleştirilerini sürdüren ilçe başkanı, Düzce’de başarılı bulduğu ilçe örgütlerinden biri olarak nitelendirdiği Akçakoca’nın mevcut durumundan Özcan Dağıstanlı ve ekibini sorumlu tuttu.

“Bütün emekleri hiçe sayıp örgütü yıpratanların bugün emekten söz etmesi düşündürücü”

Açıklamasında parti içindeki emek ve örgüt çalışmaları konusuna da değinen ilçe başkanı, geçmişte verilen mücadelelerin yok sayıldığını ileri sürerek Akçakoca’dan Dağıstanlı’ya destek verilmesine yönelik tepkisini dile getirdi.

Dağıstanlı’ya yönelik eleştirilerini daha da sertleştiren ilçe başkanı, “Yıllar sonra geriye ne bıraktığınla hatırlanacaksın. Tarihin en başarısız il başkanı olarak bilineceksin, öylesin de…” ifadelerini kullandı.

“İlk sandık kurulduğunda göreceksin”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.