Düzce’nin Genç Taekwondocuları Makedonyada Tarih Yazdı

SPOR 07.04.2026 - 11:37, Güncelleme: 07.04.2026 - 11:37
 

Düzce’nin Genç Taekwondocuları Makedonyada Tarih Yazdı

04 Nisan-05 Nisan 2026 tarihleri arasında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen Uluslararası Üsküp Açık Taekwondo Şampiyonası’nda ilimiz sporcuları, sergiledikleri üstün performansla uluslararası arenaya damga vurdu.

  04 Nisan-05 Nisan 2026 tarihleri arasında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen Uluslararası Üsküp Açık Taekwondo Şampiyonası’nda ilimiz sporcuları, sergiledikleri üstün performansla uluslararası arenaya damga vurdu.Birçok ülkenin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda ay-yıldızlı bayrağımızı temsil eden sporcularımız,kazandıkları madalyalarla ilimize büyük bir gurur yaşattı. Şampiyonada büyük bir azim ve teknik beceri sergileyen Belinay Aslanhan, tüm rakiplerini mağlup ederek Şampiyonluk kürsüsüne çıktı ve altın madalyanın sahibi oldu. Aynı turnuvada kıyasıya mücadele eden sporcularımızdan Sefa Yılmaz ve Hazal Çavuş kendi kategorilerinde 3. olarak bronz madalya kazanırken, Asya Şengönül ise şampiyonayı 5. sırada tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. Uluslararası platformda ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden, kürsüde bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımızı yürekten kutluyoruz.
04 Nisan-05 Nisan 2026 tarihleri arasında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen Uluslararası Üsküp Açık Taekwondo Şampiyonası’nda ilimiz sporcuları, sergiledikleri üstün performansla uluslararası arenaya damga vurdu.
 
04 Nisan-05 Nisan 2026 tarihleri arasında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen Uluslararası Üsküp Açık Taekwondo Şampiyonası’nda ilimiz sporcuları, sergiledikleri üstün performansla uluslararası arenaya damga vurdu.Birçok ülkenin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda ay-yıldızlı bayrağımızı temsil eden sporcularımız,kazandıkları madalyalarla ilimize büyük bir gurur yaşattı.
Şampiyonada büyük bir azim ve teknik beceri sergileyen Belinay Aslanhan, tüm rakiplerini mağlup ederek Şampiyonluk kürsüsüne çıktı ve altın madalyanın sahibi oldu. Aynı turnuvada kıyasıya mücadele eden sporcularımızdan Sefa Yılmaz ve Hazal Çavuş kendi kategorilerinde 3. olarak bronz madalya kazanırken, Asya Şengönül ise şampiyonayı 5. sırada tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.
Uluslararası platformda ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden, kürsüde bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımızı yürekten kutluyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.