DESOB BAŞKANI BÜLENT KESER MAZBATASINI ALDI
DESOB BAŞKANI BÜLENT KESER MAZBATASINI ALDI
18 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (DESOB) 8. Olağan Genel Kurulu’nun ardından yönetim kurulu başkanlığına seçilen Bülent Keser, mazbatasını İl Seçim Kurulu’ndan teslim aldı.
18 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (DESOB) 8. Olağan Genel Kurulu’nun ardından yönetim kurulu başkanlığına seçilen Bülent Keser, mazbatasını İl Seçim Kurulu’ndan teslim aldı.
Mazbata töreni, birlik binasında ve seçim kurulunda yoğun katılımla gerçekleşirken, yeni yönetim kurulunun yanı sıra Düzce’de faaliyet gösteren birçok oda başkanı da törende hazır bulundu. Tören sırasında birlik ve beraberlik mesajları verilirken, esnaf teşkilatının önümüzdeki süreçte daha güçlü bir yapıyla çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi.
Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Bülent Keser, genel kurul sürecinde kendilerine destek veren tüm delegelere ve esnaf camiasına teşekkür ederek, Düzce’deki esnaf ve sanatkârların sorunlarının çözümü için yoğun bir çalışma dönemi başlatacaklarını söyledi.
Keser açıklamasında, “Düzce’de faaliyet gösteren tüm esnaf ve sanatkârlarımızın haklarını korumak, onların ekonomik ve sosyal anlamda daha güçlü hale gelmesini sağlamak için yönetim kurulumuzla birlikte gece gündüz çalışacağız. Genel kurul sürecinin birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanmış olması bizleri ayrıca memnun etti” ifadelerini kullandı.
Mazbata törenine katılan oda başkanları da yeni yönetime başarı dileklerini ileterek, esnaf teşkilatının ortak akılla hareket etmeye devam edeceğini belirtti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen törende hatıra fotoğrafları çekilirken, yeni dönemin Düzce esnafı adına hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin yeni yönetiminin önümüzdeki günlerde görev dağılımını yaparak saha çalışmalarına başlaması bekleniyor.
“Tüm esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” mesajı ile tamamlanan törende, yeni dönemin Düzce esnafı için önemli projeler ve çalışmalarla geçeceği vurgulandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

