AKÇAKOCA’DA TRAFİK MASAYA YATIRILDI

ASAYİŞ 11.03.2026 - 19:31, Güncelleme: 11.03.2026 - 19:31
 

AKÇAKOCA’DA TRAFİK MASAYA YATIRILDI

Akçakoca’da trafik güvenliğini artırmak ve ilçedeki ulaşım düzenini iyileştirmek amacıyla İlçe Trafik Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan başkanlık etti.

    Akçakoca Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan’ın başkanlığında düzenlenen İlçe Trafik Komisyonu Toplantısı, ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda ilçedeki trafik akışının daha güvenli ve düzenli hale getirilmesine yönelik konular kapsamlı şekilde ele alındı. Toplantıda özellikle şehir merkezinde yaşanan trafik yoğunluğu, park sorunları, okul çevrelerinde alınması gereken güvenlik önlemleri ve bazı cadde ile sokaklarda yapılması planlanan trafik düzenlemeleri değerlendirildi. Kurum yetkilileri mevcut durumla ilgili görüşlerini paylaşırken, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak ve trafik güvenliğini artıracak çözüm önerileri üzerinde duruldu. Ayrıca trafik kazalarının önlenmesi, yaya güvenliğinin artırılması ve ilçede trafik disiplininin güçlendirilmesi için uygulanabilecek yeni tedbirler de görüşülen başlıklar arasında yer aldı. Toplantı sonunda alınan kararların ilgili kurumlar tarafından koordineli şekilde hayata geçirileceği ve ilçede trafik düzeninin daha sağlıklı bir yapıya kavuşturulması için çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.
Akçakoca’da trafik güvenliğini artırmak ve ilçedeki ulaşım düzenini iyileştirmek amacıyla İlçe Trafik Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan başkanlık etti.

 

 

Akçakoca Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan’ın başkanlığında düzenlenen İlçe Trafik Komisyonu Toplantısı, ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda ilçedeki trafik akışının daha güvenli ve düzenli hale getirilmesine yönelik konular kapsamlı şekilde ele alındı.

Toplantıda özellikle şehir merkezinde yaşanan trafik yoğunluğu, park sorunları, okul çevrelerinde alınması gereken güvenlik önlemleri ve bazı cadde ile sokaklarda yapılması planlanan trafik düzenlemeleri değerlendirildi. Kurum yetkilileri mevcut durumla ilgili görüşlerini paylaşırken, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak ve trafik güvenliğini artıracak çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Ayrıca trafik kazalarının önlenmesi, yaya güvenliğinin artırılması ve ilçede trafik disiplininin güçlendirilmesi için uygulanabilecek yeni tedbirler de görüşülen başlıklar arasında yer aldı.

Toplantı sonunda alınan kararların ilgili kurumlar tarafından koordineli şekilde hayata geçirileceği ve ilçede trafik düzeninin daha sağlıklı bir yapıya kavuşturulması için çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.