Telekomcu Ali Çakırlı'nın Mutlu Günü

DÜZCE YEREL HABER 31.07.2026 - 23:33, Güncelleme: 31.07.2026 - 23:33
 

Telekomcu Ali Çakırlı'nın Mutlu Günü

Akçakoca Türk Telekom Şefi Ali Çakırlı, Polis Memuru Oğlunu Evlendirdi

    Akçakoca Türk Telekom Şefi Ali Çakırlı, oğlu İbrahim Can Çakırlı'yı düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Erdem ve Çakırlı ailelerini akraba yapan düğün, Akçakoca'da siyaset, bürokrasi, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve esnaf camiasını bir araya getirdi. 31 Temmuz 2026 Cuma akşamı saat 19.00'da Arsima Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün töreni, yoğun katılımla adeta bir dostluk buluşmasına dönüştü. Düğüne çok sayıda davetli katılırken, salonda zaman zaman duygusal anlar, zaman zaman ise coşkulu görüntüler yaşandı. Akçakoca'nın yakından tanıdığı isimlerden Türk Telekom Şefi Ali Çakırlı ile eşi Funda Çakırlı, bu özel günde misafirlerini tek tek karşılayarak davetlilerle yakından ilgilendi. Gelin Kardelen Erdem ile damat İbrahim Can Çakırlı, alkışlar eşliğinde salona girerken davetliler genç çifti uzun süre ayakta alkışladı. Düğün töreninde siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, esnaf, dost ve akrabalar da hazır bulundu. Çakırlı ve Erdem ailelerini bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmayan davetliler, genç çiftin mutluluğunu paylaşarak ailelere hayırlı olsun dileklerini iletti. Gelinin anne ve babası Yeliz ve Tufan Erdem ile damadın anne ve babası Funda ve Ali Çakırlı, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ederek, gösterilen ilgi ve destekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Gece boyunca müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen davetliler, genç çiftle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İlk danslarını büyük alkışlar eşliğinde yapan Kardelen ve İbrahim Can çifti, düğün pastasını kestikten sonra davetlilerle birlikte geç saatlere kadar süren eğlenceye katıldı. Biz de Kardelen ve İbrahim Can Çakırlı çiftini gönülden tebrik ediyor, bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz. Çakırlı ve Erdem ailelerini de bu güzel birliktelik dolayısıyla kutluyor, yeni evli çifte ömür boyu sevgi ve mutluluk temenni ediyoruz.
Akçakoca Türk Telekom Şefi Ali Çakırlı, Polis Memuru Oğlunu Evlendirdi

 

 

Akçakoca Türk Telekom Şefi Ali Çakırlı, oğlu İbrahim Can Çakırlı'yı düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Erdem ve Çakırlı ailelerini akraba yapan düğün, Akçakoca'da siyaset, bürokrasi, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve esnaf camiasını bir araya getirdi.

31 Temmuz 2026 Cuma akşamı saat 19.00'da Arsima Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün töreni, yoğun katılımla adeta bir dostluk buluşmasına dönüştü. Düğüne çok sayıda davetli katılırken, salonda zaman zaman duygusal anlar, zaman zaman ise coşkulu görüntüler yaşandı.

Akçakoca'nın yakından tanıdığı isimlerden Türk Telekom Şefi Ali Çakırlı ile eşi Funda Çakırlı, bu özel günde misafirlerini tek tek karşılayarak davetlilerle yakından ilgilendi. Gelin Kardelen Erdem ile damat İbrahim Can Çakırlı, alkışlar eşliğinde salona girerken davetliler genç çifti uzun süre ayakta alkışladı.

Düğün töreninde siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, esnaf, dost ve akrabalar da hazır bulundu. Çakırlı ve Erdem ailelerini bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmayan davetliler, genç çiftin mutluluğunu paylaşarak ailelere hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gelinin anne ve babası Yeliz ve Tufan Erdem ile damadın anne ve babası Funda ve Ali Çakırlı, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ederek, gösterilen ilgi ve destekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Gece boyunca müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen davetliler, genç çiftle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İlk danslarını büyük alkışlar eşliğinde yapan Kardelen ve İbrahim Can çifti, düğün pastasını kestikten sonra davetlilerle birlikte geç saatlere kadar süren eğlenceye katıldı.

Biz de Kardelen ve İbrahim Can Çakırlı çiftini gönülden tebrik ediyor, bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz. Çakırlı ve Erdem ailelerini de bu güzel birliktelik dolayısıyla kutluyor, yeni evli çifte ömür boyu sevgi ve mutluluk temenni ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.