TEKİN VE 9 MECLİS ÜYESİ CHP’DEN İSTİFA ETTİ

SİYASET 07.10.2026 - 18:00, Güncelleme: 07.10.2026 - 18:00
 

TEKİN VE 9 MECLİS ÜYESİ CHP’DEN İSTİFA ETTİ

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve CHP’li belediye meclisi üyeleri, CHP’den istifa ettiklerini açıkladılar.

-    Tekin, yaptığı açıklamada, 9 meclis üyesiyle birlikte CHP’den istifa ettiklerini ve yollarına bağımsız olarak devam edeceklerini bildirdi. Tekin, açıklamasında şunları kaydetti: “2014 yılında halkımızın teveccühüyle seçildiğim belediye başkanlığı görevini üç dönemdir gururla sürdürüyorum. Siyasi hayatım boyunca halkımızın güvenine layık olmayı ve bana verilen sorumluluğu hakkıyla yerine getirmeyi esas aldım. Hiçbir ayrım yapmadan, Alaplı’mıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümle çalıştım. Siyasette bazı kararlar öfkeyle ya da kırgınlıkla değil, uzun uzun düşünülerek ve sorumluluk duygusuyla alınır. Partimizde son dönemde yaşanan gelişmeleri değerlendirdiğimiz bu sürecin sonunda, 9 belediye meclis üyesi arkadaşım ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ediyoruz. Siyasi yolumuza bağımsız olarak devam edeceğimizi kamuoyunun takdirine sunuyoruz. Üç dönem boyunca CHP çatısı altında omuz omuza mücadele ettiğim, bana inanan, desteğini ve emeğini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Alaplı’ya olan sevdam ve halkımıza hizmet etme kararlılığım değişmeyecek. Aynı sorumluluk ve azimle ilçemiz için çalışmayı sürdüreceğim.”dedi
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve CHP’li belediye meclisi üyeleri, CHP’den istifa ettiklerini açıkladılar.
- 
 
Tekin, yaptığı açıklamada, 9 meclis üyesiyle birlikte CHP’den istifa ettiklerini ve yollarına bağımsız olarak devam edeceklerini bildirdi.
Tekin, açıklamasında şunları kaydetti:
“2014 yılında halkımızın teveccühüyle seçildiğim belediye başkanlığı görevini üç dönemdir gururla sürdürüyorum.
Siyasi hayatım boyunca halkımızın güvenine layık olmayı ve bana verilen sorumluluğu hakkıyla yerine getirmeyi esas aldım. Hiçbir ayrım yapmadan, Alaplı’mıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümle çalıştım.
Siyasette bazı kararlar öfkeyle ya da kırgınlıkla değil, uzun uzun düşünülerek ve sorumluluk duygusuyla alınır. Partimizde son dönemde yaşanan gelişmeleri değerlendirdiğimiz bu sürecin sonunda, 9 belediye meclis üyesi arkadaşım ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ediyoruz. Siyasi yolumuza bağımsız olarak devam edeceğimizi kamuoyunun takdirine sunuyoruz.
Üç dönem boyunca CHP çatısı altında omuz omuza mücadele ettiğim, bana inanan, desteğini ve emeğini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum.
Alaplı’ya olan sevdam ve halkımıza hizmet etme kararlılığım değişmeyecek. Aynı sorumluluk ve azimle ilçemiz için çalışmayı sürdüreceğim.”dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.