SALİH DİNDAR’DAN AKÇAKOCA BASININA ÖZEL AÇIKLAMA

SİYASET 08.10.2026 - 18:18, Güncelleme: 08.10.2026 - 18:35
 

SALİH DİNDAR’DAN AKÇAKOCA BASININA ÖZEL AÇIKLAMA

Yeni Parti Düzce İl Başkan Adayı Salih Dindar, bugün Konaklı’da bulunan bir otelde Düzce merkez ve ilçelerinden gelen basın mensuplarıyla bir araya geldi.

  “AKÇAKOCA BENİM İÇİN ÖZEL BİR YER, SEÇİM SÜRECİNDE AKÇAKOCA’YA GELECEĞİM”   İl başkanlığı adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Dindar, toplantının ardından Akçakoca’dan programa katılan basın mensuplarıyla ayrıca görüşerek ilçeye yönelik özel değerlendirmelerde bulundu. AKÇAKOCA’YA AYRI BİR PARANTEZ AÇTI Akçakoca basınıyla gerçekleştirdiği özel görüşmede ilçenin kendisi açısından ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Dindar, seçim süreci içerisinde Akçakoca’yı ziyaret edeceğinin altını çizdi. Akçakoca’nın kendisi için özel bir yere sahip olduğunu ifade eden Dindar, seçim çalışmaları kapsamında ilçeye gelerek temaslarda bulunmayı planladığını dile getirdi. SEÇİM SÜRECİNDE AKÇAKOCA’YA GELECEK Düzce İl Başkanlığına aday olan Salih Dindar’ın, genel basın toplantısının ardından Akçakoca basınına ayrıca zaman ayırması dikkat çekti. Dindar’ın önümüzdeki seçim sürecinde Akçakoca’ya gerçekleştireceği ziyaret ve ilçedeki temasları ise merakla bekleniyor.
Yeni Parti Düzce İl Başkan Adayı Salih Dindar, bugün Konaklı’da bulunan bir otelde Düzce merkez ve ilçelerinden gelen basın mensuplarıyla bir araya geldi.
 
“AKÇAKOCA BENİM İÇİN ÖZEL BİR YER, SEÇİM SÜRECİNDE AKÇAKOCA’YA GELECEĞİM”
 
İl başkanlığı adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Dindar, toplantının ardından Akçakoca’dan programa katılan basın mensuplarıyla ayrıca görüşerek ilçeye yönelik özel değerlendirmelerde bulundu.
AKÇAKOCA’YA AYRI BİR PARANTEZ AÇTI
Akçakoca basınıyla gerçekleştirdiği özel görüşmede ilçenin kendisi açısından ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Dindar, seçim süreci içerisinde Akçakoca’yı ziyaret edeceğinin altını çizdi.
Akçakoca’nın kendisi için özel bir yere sahip olduğunu ifade eden Dindar, seçim çalışmaları kapsamında ilçeye gelerek temaslarda bulunmayı planladığını dile getirdi.
SEÇİM SÜRECİNDE AKÇAKOCA’YA GELECEK
Düzce İl Başkanlığına aday olan Salih Dindar’ın, genel basın toplantısının ardından Akçakoca basınına ayrıca zaman ayırması dikkat çekti.
Dindar’ın önümüzdeki seçim sürecinde Akçakoca’ya gerçekleştireceği ziyaret ve ilçedeki temasları ise merakla bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.