Regatta Yarışlarında 1 Altın 2 Bronz Madalya

SPOR 03.06.2025 - 20:46, Güncelleme: 03.06.2025 - 20:46
 

Regatta Yarışlarında 1 Altın 2 Bronz Madalya

Düzce Üniversitesi Öğrencisinden 38. Uluslararası Bratislava Regatta Yarışlarında 1 Altın 2 Bronz Madalya

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği bölümü öğrencisi Muhammet Emin Sulak, Slovakya'nın başkenti Bratislava'da düzenlenen 38. Uluslararası Bratislava Regatta yarışlarında büyük başarıya imza attı.   Durgunsu Kano Milli Takımı sporcusu da olan Muhammet Emin Sulak, 22 ülkenin katılımıyla düzenlenen Regatta yarışlarında,  1 altın ve 2 bronz madalya kazanarak organizasyona damga vurdu.
Düzce Üniversitesi Öğrencisinden 38. Uluslararası Bratislava Regatta Yarışlarında 1 Altın 2 Bronz Madalya

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği bölümü öğrencisi Muhammet Emin Sulak, Slovakya'nın başkenti Bratislava'da düzenlenen 38. Uluslararası Bratislava Regatta yarışlarında büyük başarıya imza attı.

 

Durgunsu Kano Milli Takımı sporcusu da olan Muhammet Emin Sulak, 22 ülkenin katılımıyla düzenlenen Regatta yarışlarında,  1 altın ve 2 bronz madalya kazanarak organizasyona damga vurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.