O yolun ihalesi tamamlandı!
O yolun ihalesi tamamlandı!
Kocaali-Akçakoca arasında yapılacak devlet yolu Karasu'dan Ereğli'ye kesintisiz ulaşımı sağlayacak.
Kocaali-Akçakoca arasında yapılacak devlet yolu Karasu'dan Ereğli'ye kesintisiz ulaşımı sağlayacak.
Kocaali ile Düzce’nin Akçakoca ilçesi arasında inşa edilmesi planlanan Akçakoca-Kocaali Melenağzı Bölünmüş Yolu’nun ihalesinin tamamlandı
6.6 KİLOMETRE OLACAK
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek proje kapsamında toplam 6,6 kilometre uzunluğunda yeni bir devlet yolu inşa edilecek. Projede ayrıca 2 adet köprülü kavşak, 2 adet hemzemin kavşak ve 4 adet köprünün yer alacağı bildirildi.
KARASU VE ZONGULDAK'I BAĞLAYACAK
Yeni yolun özellikle Karasu, Kocaali ve Akçakoca hattında ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmesi beklenirken, bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltarak sürücülere zaman tasarrufu sağlaması hedefleniyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Karasu’dan Zonguldak’ın Ereğli ilçesine kadar kesintisiz ulaşım imkânı sunulacak.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

