KADINLARDAN PROJELERE TAM NOT
KADINLARDAN PROJELERE TAM NOT
Düzce Belediyesi tarafından organize edilen “Belediye Hizmette, Kadınlar Keşifte” gezileri kapsamında bu hafta Sancaklar, Azmimilli, Hamidiye ve Fevzi Çakmak mahallelerinde yaşayan kadınlar Düzce’de yürütülen çok yönlü kalkınma atağına sahada şahitlik etti. Su arıtma tesisinden, millet bahçesine, tarım akademisinden Konuralp Antik Tiyatro kazılarına kadar bir çok noktayı inceleme fırsatı bulan kadınlar Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür etti.
Düzce Belediyesi tarafından organize edilen “Belediye Hizmette, Kadınlar Keşifte” gezileri kapsamında bu hafta Sancaklar, Azmimilli, Hamidiye ve Fevzi Çakmak mahallelerinde yaşayan kadınlar Düzce’de yürütülen çok yönlü kalkınma atağına sahada şahitlik etti. Su arıtma tesisinden, millet bahçesine, tarım akademisinden Konuralp Antik Tiyatro kazılarına kadar bir çok noktayı inceleme fırsatı bulan kadınlar Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür etti.
Düzce Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen “ Belediye Hizmette, Kadınlar Keşifte” programı kapsamında katılımcılar; yapımı tamamlanan içme suyu regülatörleri ve terfi istasyonu ile inşası devam eden günlük 130 bin metreküp kapasiteli yeni içme suyu arıtma tesisini, geçtiğimiz yıl hizmete açılan Asar Kemer Parkı, şehrin en büyük yeşil yaşam alanlarından biri olarak hazırlanan Millet Bahçesi-2’yi, yapımı devam eden Anıt Eser Projesi’ni, ata tohumlarının yetiştirildiği Tarım Akademisi’ni, yapımı devam eden 19 Mayıs Spor Kampüsünü, Konuralp Antik Tiyatrosu’nu ve Konuralp Gazi Türbesi’ni ziyaret etti. Kadınlar, projeleri yerinde görerek bilgi alma fırsatı buldu.
“BİZİ DÜŞÜNEN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”
Gezilerden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, geleceğe yönelik su sıkıntısının tamamen çözüme kavuştuğunu öğrenmekten mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi: “Gezdiğimiz yerler çok güzeldi. Belediyenin yaptığı projeler gerçekten güzel. İleriye yönelik susuzluk çekmeyeceğimizi öğrenmiş olduk. Su kaynaklarımızı keşfettik ne zorluklarla geldiğini öğrendik. Çok zormuş belediyemizin çok emeği geçiyor, Faruk Özlü’ye bu konuda çok teşekkür ederim. Evde olduğumuz zaman bunların kıymeti bilinmiyor ama yerinde görüp de bilmediklerimizi öğrendik. Çok memnun olduk, çok güzel bir aktivite oldu bizim için. Başkanımıza bizi düşündüğü için çok teşekkür ederiz. Allah yaptığı iyilikleri önüne getirsin.”
HAMİDİYE MAHALLESİ OLARAK BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ
Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen keşif gezilerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Hamidiye mahallesi muhtarı Haluk Karaduman ise yaptığı açıklamada; “Başkanımızın yaptığı hizmetleri yerinde gördük, bunlar çok büyük başarı, çok büyük projeler. Sayın başkanımıza bundan sonraki projelerinde de başarılar diliyorum. Hamidiye mahallesi olarak yanındayız” ifadelerini kullandı. Bir başka mahalle sakini ise yaptığı açıklamada Başkan Özlü’ye teşekkür ederek; “Özellikle su arıtma tesisi çok büyük bir proje ve halk için yapılmış bir proje. Genel anlamda gezilerimiz çok güzel. Böyle bir gezi düzenlendiği için çok teşekkür ediyorum. Ayrıntılı şekilde çalışmaları gördük ve çok beğendik. Belediye başkanımıza saygılar, ona çalışmasından dolayı başarılar diliyorum. Allah işlerini kolaylaştırsın, başımızdan eksik etmesin” dedi.
Sancaklar, Azmimilli, Hamidiye ve Fevzi Çakmak mahallesi kadınlarıyla düzenlenen geziler, belirlenen program çerçevesinde mahalle muhtarları ile koordineli şekilde sürdürülecek.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

