İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantıları Devam Ediyor

DÜZCE YEREL HABER 12.11.2025 - 11:14, Güncelleme: 12.11.2025 - 11:14
 

İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantıları Devam Ediyor

Düzce il genel meclisi toplantı salonunda devam eden bütçe görüşmeleri devam ederken,başkan Meclis Başkanımız Fazlı Koç, meclis açılışında yaptığı konuşmada Azerbaycan’dan ülkemize gelmek üzere havalanan bir C-130 askeri kargo uçağımızın Gürcistan-Azerbaycan sınırında düştüğünü derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Düzce il genel   Meclis Başkanı Fazlı Koç konuşmasına şöyle devam etti; 12 Kasım Düzce Depremi’nin yıl dönümü dolayısıyla da; “Deprem, şehrimizin hafızasında derin izler bırakan büyük bir afettir. Düzce, yaşadığı o zorlu sürecin ardından daha dirençli bir şehir olma yolunda önemli adımlar atmıştır.” dedi. Toplantıda, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ile Sıfır Atık Müdürlüğü bütçeleri oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca Gençlik Spor, Turizm, Köye Yönelik Hizmetler ve Tarım Komisyonu raporu, Komisyon Başkanı Sefa Uçar tarafından sunularak oy birliğiyle kabul edildi. Oturum sonunda, Grup Başkan Vekili Hasan Aktürk, MHP ve Yeniden Refah Partisi adına yaptığı konuşmada şehitlerimize rahmet, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ise saygı ve rahmet dileklerini iletti. Bir sonraki birleşimin 13 Kasım Perşembe günü saat 10.00’da yapılacağı duyuruldu.
Düzce il genel meclisi toplantı salonunda devam eden bütçe görüşmeleri devam ederken,başkan Meclis Başkanımız Fazlı Koç, meclis açılışında yaptığı konuşmada Azerbaycan’dan ülkemize gelmek üzere havalanan bir C-130 askeri kargo uçağımızın Gürcistan-Azerbaycan sınırında düştüğünü derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Düzce il genel   Meclis Başkanı Fazlı Koç konuşmasına şöyle devam etti;


12 Kasım Düzce Depremi’nin yıl dönümü dolayısıyla da;
“Deprem, şehrimizin hafızasında derin izler bırakan büyük bir afettir.
Düzce, yaşadığı o zorlu sürecin ardından daha dirençli bir şehir olma yolunda önemli adımlar atmıştır.” dedi.

Toplantıda, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ile Sıfır Atık Müdürlüğü bütçeleri oy birliğiyle kabul edildi.
Ayrıca Gençlik Spor, Turizm, Köye Yönelik Hizmetler ve Tarım Komisyonu raporu, Komisyon Başkanı Sefa Uçar tarafından sunularak oy birliğiyle kabul edildi.

Oturum sonunda, Grup Başkan Vekili Hasan Aktürk, MHP ve Yeniden Refah Partisi adına yaptığı konuşmada şehitlerimize rahmet, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ise saygı ve rahmet dileklerini iletti.

Bir sonraki birleşimin 13 Kasım Perşembe günü saat 10.00’da yapılacağı duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.