(Görüntülü) YAĞMURUN YARATTIĞI TAHRİBATI YERİNDE İNCELEDİ!

DÜZCE YEREL HABER 15.10.2026 - 17:30, Güncelleme: 15.10.2026 - 17:30
 

(Görüntülü) YAĞMURUN YARATTIĞI TAHRİBATI YERİNDE İNCELEDİ!

AKÇAKOCA’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI BELEDİYE TEYAKKUZDA!

  Akçakoca’da etkili olan şiddetli sağanak yağışın ardından Belediye Başkanı Alev Ünal, çizmelerini giyerek sahaya indi. Yağışların neden olduğu su birikintilerini ve olası taşkın risklerini yerinde inceleyen Ünal, ilçenin kritik noktalarında kontrollerde bulundu.  ÖNCE ÇUHALI, ARDINDAN AKÇAKOCA OTEL VE AKEVLER! Başkan Alev Ünal, ilk olarak Çuhalı Camii önünde incelemelerde bulundu. Ardından Akçakoca Otel önündeki dere yatağını kontrol eden Ünal, son olarak Akevler bölgesine geçerek aşırı yağışların oluşturduğu su birikintilerini yerinde gözlemle DERE YATAKLARI KONTROL ALTINDA! Yapılan incelemelerde, ilçedeki dere yataklarının yakından takip edildiği ve şu an için kontrol altında tutulduğu öğrenildi. Yetkililerden edinilen bilgilere göre, bazı noktalarda küçük çaplı olumsuzluklar yaşansa da şu ana kadar ciddi boyutta bir sorun tespit edilmedi.  AKEVLER’E EKİPLER SEVK EDİLECEK! Özellikle Akevler bölgesinde biriken yağmur sularına müdahale edilmesi amacıyla belediye ekiplerinin bölgeye sevk edileceği öğrenildi. Başkan Alev Ünal’ın olumsuz hava koşullarına karşı sahadaki incelemelerini sürdürdüğü, belediye ekiplerinin de olası su baskınları ve taşkınlara karşı hazır bekletildiği belirtildi. Akçakoca Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yağışların etkili olduğu bölgelerde kontrollerini sürdürüyor.
AKÇAKOCA’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI BELEDİYE TEYAKKUZDA!
 
Akçakoca’da etkili olan şiddetli sağanak yağışın ardından Belediye Başkanı Alev Ünal, çizmelerini giyerek sahaya indi. Yağışların neden olduğu su birikintilerini ve olası taşkın risklerini yerinde inceleyen Ünal, ilçenin kritik noktalarında kontrollerde bulundu.
 ÖNCE ÇUHALI, ARDINDAN AKÇAKOCA OTEL VE AKEVLER!
Başkan Alev Ünal, ilk olarak Çuhalı Camii önünde incelemelerde bulundu. Ardından Akçakoca Otel önündeki dere yatağını kontrol eden Ünal, son olarak Akevler bölgesine geçerek aşırı yağışların oluşturduğu su birikintilerini yerinde gözlemle DERE YATAKLARI KONTROL ALTINDA!
Yapılan incelemelerde, ilçedeki dere yataklarının yakından takip edildiği ve şu an için kontrol altında tutulduğu öğrenildi.
Yetkililerden edinilen bilgilere göre, bazı noktalarda küçük çaplı olumsuzluklar yaşansa da şu ana kadar ciddi boyutta bir sorun tespit edilmedi.
 AKEVLER’E EKİPLER SEVK EDİLECEK!
Özellikle Akevler bölgesinde biriken yağmur sularına müdahale edilmesi amacıyla belediye ekiplerinin bölgeye sevk edileceği öğrenildi.
Başkan Alev Ünal’ın olumsuz hava koşullarına karşı sahadaki incelemelerini sürdürdüğü, belediye ekiplerinin de olası su baskınları ve taşkınlara karşı hazır bekletildiği belirtildi.
Akçakoca Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yağışların etkili olduğu bölgelerde kontrollerini sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.