(Görüntülü) AYŞE KEŞİR’DEN AKÇAKOCA’YA ÇIKARMA

DÜZCE YEREL HABER 07.09.2026 - 19:47, Güncelleme: 07.09.2026 - 19:53
 

(Görüntülü) AYŞE KEŞİR’DEN AKÇAKOCA’YA ÇIKARMA

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca’da yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirerek devlet tarafından ilçeye kazandırılan ve çalışmaları devam eden yatırımları yerinde inceledi.

AYŞE KEŞİR’DEN AKÇAKOCA’YA ÇIKARMA: YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ   Keşir’in programındaki önemli duraklardan biri TOKİ konutları oldu. Çalışmalar ve son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Keşir, TOKİ’de yeni evine yerleşerek yaşamaya başlayan bir aileyi de evinde ziyaret etti. Aile bireyleriyle bir süre hasbıhal eden Keşir, yeni yuvalarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Milletvekili Keşir daha sonra KYK Yurdu’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Program kapsamında eski cezaevi binasında yapımı devam eden kütüphaneyi de ziyaret eden Keşir, çalışmaların geldiği aşamayı yerinde gördü. Heyetin bir diğer durağı ise Akçakoca Lisesi oldu. Burada 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlıklarını inceleyen Keşir, okul yönetimi ve yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milletvekili Ayşe Keşir’e Akçakoca programı boyunca Akçakoca Belediye Başkanı Alev Ünal, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Burhan İşleyen ve beraberindeki heyet eşlik etti. Keşir’in Akçakoca ziyareti, ilçeye kazandırılan kamu yatırımlarının mevcut durumunun değerlendirilmesi ve devam eden çalışmaların yerinde incelenmesiyle tamamlandı
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca’da yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirerek devlet tarafından ilçeye kazandırılan ve çalışmaları devam eden yatırımları yerinde inceledi.
AYŞE KEŞİR’DEN AKÇAKOCA’YA ÇIKARMA: YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ
 
Keşir’in programındaki önemli duraklardan biri TOKİ konutları oldu. Çalışmalar ve son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Keşir, TOKİ’de yeni evine yerleşerek yaşamaya başlayan bir aileyi de evinde ziyaret etti. Aile bireyleriyle bir süre hasbıhal eden Keşir, yeni yuvalarının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Milletvekili Keşir daha sonra KYK Yurdu’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Program kapsamında eski cezaevi binasında yapımı devam eden kütüphaneyi de ziyaret eden Keşir, çalışmaların geldiği aşamayı yerinde gördü.
Heyetin bir diğer durağı ise Akçakoca Lisesi oldu. Burada 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlıklarını inceleyen Keşir, okul yönetimi ve yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Milletvekili Ayşe Keşir’e Akçakoca programı boyunca Akçakoca Belediye Başkanı Alev Ünal, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Burhan İşleyen ve beraberindeki heyet eşlik etti.
Keşir’in Akçakoca ziyareti, ilçeye kazandırılan kamu yatırımlarının mevcut durumunun değerlendirilmesi ve devam eden çalışmaların yerinde incelenmesiyle tamamlandı
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.