FARUK DARIYERLİ’DEN 23 NİSAN BAYRAMI MESAJI

SİYASET 22.04.2026 - 11:24, Güncelleme: 22.04.2026 - 11:24
 

FARUK DARIYERLİ’DEN 23 NİSAN BAYRAMI MESAJI

Düzceli iş insanı Faruk Darıyerli, 23 Nisan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Darıyerli mesajında, Son yıllarda, 23 Nisan'ın ruhuna ve anlamına yakışmayan bir tablo ile karşı karşıyayız. Millet iradesinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yetkileri fiilen daraltılmış, kuvvetler ayrılığı ilkesi zayıflatılmış, demokratik denge ve denetim mekanizmaları büyük ölçüde ortadan kaldırılmıştır. Egemenlik, yeniden tek elde toplanmak istenmekte; halkın iradesi yok sayılmaktadır. Daha da acısı, çocuklarımızın bayramını kutladığımız bu günlerde, ülkemizin farklı illerinde yaşanan ve eğitim yuvalarını hedef alan şiddet olayları yüreğimizi derinden sarsmıştır. Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta okullarda yaşanan saldırılar, çocuklarımızın en güvenli olması gereken alanlarda dahi korunamadığını acı bir şekilde ortaya koymuştur. Bu olaylar, eğitim kurumlarının güvenliği konusunda ciddi zafiyetler bulunduğunu ve çocuklarımızın can güvenliğinin yeterince sağlanamadığını gözler önüne sermektedir. 23 Nisan'ın bizlere yüklediği sorumluluk açıktır: Millet iradesine sahip çıkmak, demokrasiyi yeniden güçlendirmek ve çocuklarımıza güvenli, aydınlık bir gelecek bırakmak. Bu mücadeleden asla geri adım atmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyor; tüm çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."
Düzceli iş insanı Faruk Darıyerli, 23 Nisan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Darıyerli mesajında,

Son yıllarda, 23 Nisan'ın ruhuna ve anlamına yakışmayan bir tablo ile karşı karşıyayız. Millet iradesinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yetkileri fiilen daraltılmış, kuvvetler ayrılığı ilkesi zayıflatılmış, demokratik denge ve denetim mekanizmaları büyük ölçüde ortadan kaldırılmıştır. Egemenlik, yeniden tek elde toplanmak istenmekte; halkın iradesi yok sayılmaktadır.

Daha da acısı, çocuklarımızın bayramını kutladığımız bu günlerde, ülkemizin farklı illerinde yaşanan ve eğitim yuvalarını hedef alan şiddet olayları yüreğimizi derinden sarsmıştır. Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta okullarda yaşanan saldırılar, çocuklarımızın en güvenli olması gereken alanlarda dahi korunamadığını acı bir şekilde ortaya koymuştur. Bu olaylar, eğitim kurumlarının güvenliği konusunda ciddi zafiyetler bulunduğunu ve çocuklarımızın can güvenliğinin yeterince sağlanamadığını gözler önüne sermektedir.

23 Nisan'ın bizlere yüklediği sorumluluk açıktır: Millet iradesine sahip çıkmak, demokrasiyi yeniden güçlendirmek ve çocuklarımıza güvenli, aydınlık bir gelecek bırakmak. Bu mücadeleden asla geri adım atmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyor; tüm çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.