EMLAKÇILARA EĞİTİM

DÜZCE YEREL HABER 24.10.2026 - 09:44, Güncelleme: 24.10.2026 - 10:28
 

EMLAKÇILARA EĞİTİM

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ve Ticaret İl Müdürlüğü iş birliğinde, Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda taşınmaz ticaretiyle iştigal eden değerli emlakçılarımıza yönelik kapsamlı bir eğitim programı düzenlendi.

  Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte ve Emlak Sektöründe Güncel Gelişmeler ve Bilgilendirme Eğitimi Gerçekleştirildi   Sektördeki güncel gelişmelerin ve mevzuat değişikliklerinin ele alındığı eğitimde; Ticaret Uzmanı Sn. Batıbay Çetintürk ve Mühendis Sn. Sercan Arıkan sunumlarıyla katılımcıları bilgilendirirken, emlakçılarımızın sektörle ilgili soruları da detaylıca yanıtlandı. Programda açılış ve değerlendirme konuşmalarını gerçekleştiren Ticaret İl Müdürü Sn. Mevlüt Demir, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sn. Bülent Keser ve Düzce Emlakçılar Derneği Başkanı Sn. Ömer Kaya, sektörün gelişimine ve esnafımızın desteklenmesine yönelik önemli mesajlar verdiler. Eğitime katılım sağlayan tüm emlakçı esnafımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ve Ticaret İl Müdürlüğü iş birliğinde, Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda taşınmaz ticaretiyle iştigal eden değerli emlakçılarımıza yönelik kapsamlı bir eğitim programı düzenlendi.

 

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte ve Emlak Sektöründe Güncel Gelişmeler ve Bilgilendirme Eğitimi Gerçekleştirildi

 

Sektördeki güncel gelişmelerin ve mevzuat değişikliklerinin ele alındığı eğitimde; Ticaret Uzmanı Sn. Batıbay Çetintürk ve Mühendis Sn. Sercan Arıkan sunumlarıyla katılımcıları bilgilendirirken, emlakçılarımızın sektörle ilgili soruları da detaylıca yanıtlandı.

Programda açılış ve değerlendirme konuşmalarını gerçekleştiren Ticaret İl Müdürü Sn. Mevlüt Demir, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sn. Bülent Keser ve Düzce Emlakçılar Derneği Başkanı Sn. Ömer Kaya, sektörün gelişimine ve esnafımızın desteklenmesine yönelik önemli mesajlar verdiler.

Eğitime katılım sağlayan tüm emlakçı esnafımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.