Düzce’ye Yeni Sağlık Yatırımı: Protokol İmzalandı

DÜZCE YEREL HABER 11.03.2026 - 19:40, Güncelleme: 11.03.2026 - 19:40
 

Düzce’ye Yeni Sağlık Yatırımı: Protokol İmzalandı

Düzce’de sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırım için protokol imzalandı.

  Düzce’de sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırım için protokol imzalandı. Aziziye Mahallesi’nde vatandaşların hizmetine sunulacak “Düzce Merkez 3 No’lu Doğan Vuruş 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” ile **“Murat Vuruş Aile Sağlığı Merkezi”**nin yapımına ilişkin protokol düzenlenen törenle hayata geçirildi.  Protokol; Mehmet Makas, Faruk Özlü, Yasin Yılmaz, hayırsever iş insanı Cahit Vuruş ve babaannesi Mediha Vuruş’un katılımıyla imzalandı. Aziziye Mahallesi’nde inşa edilecek sağlık tesisleriyle birlikte bölgede acil sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaşması ve aile hekimliği hizmetlerinin daha modern bir ortamda sunulması hedefleniyor. Vali Mehmet Makas, imza töreninde yaptığı değerlendirmede, Düzcelilere sunulan sağlık hizmetlerine sağladığı katkı ve hayırsever desteği nedeniyle iş insanı Cahit Vuruş’a teşekkür etti.  Yeni sağlık yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte Düzce’de sağlık hizmetlerinin daha güçlü ve erişilebilir hale gelmesi bekleniyor.
Düzce’de sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırım için protokol imzalandı.

 

Düzce’de sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırım için protokol imzalandı. Aziziye Mahallesi’nde vatandaşların hizmetine sunulacak Düzce Merkez 3 No’lu Doğan Vuruş 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” ile **“Murat Vuruş Aile Sağlığı Merkezi”**nin yapımına ilişkin protokol düzenlenen törenle hayata geçirildi. 

Protokol; Mehmet Makas, Faruk Özlü, Yasin Yılmaz, hayırsever iş insanı Cahit Vuruş ve babaannesi Mediha Vuruş’un katılımıyla imzalandı.

Aziziye Mahallesi’nde inşa edilecek sağlık tesisleriyle birlikte bölgede acil sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaşması ve aile hekimliği hizmetlerinin daha modern bir ortamda sunulması hedefleniyor.

Vali Mehmet Makas, imza töreninde yaptığı değerlendirmede, Düzcelilere sunulan sağlık hizmetlerine sağladığı katkı ve hayırsever desteği nedeniyle iş insanı Cahit Vuruş’a teşekkür etti. 

Yeni sağlık yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte Düzce’de sağlık hizmetlerinin daha güçlü ve erişilebilir hale gelmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.