Düzce CHP Milletvekili Talih Özcan Gazetecilerle İftarda Buluştu

SİYASET 06.03.2026 - 23:26, Güncelleme: 06.03.2026 - 23:26
 

Düzce CHP Milletvekili Talih Özcan Gazetecilerle İftarda Buluştu

Talih Özcan, bu akşam düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzce Gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen iftar yemeğinde, Cemiyet Başkanı Hakan Çakır ve Düzce’de görev yapan çok sayıda basın emekçisi aynı sofrada buluştu.

    İftar programında konuşan Özcan, gazetecilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek basının demokrasiler için taşıdığı öneme dikkat çekti. Özcan, “Demokrasilerde özgür basın; toplumun gözü, kulağı ve vicdanıdır. Haber peşinde koşan, gerçeği gün yüzüne çıkarmak ve toplumu doğru bilgilendirmek için her türlü zorluğa göğüs geren basın emekçilerimizin cesareti ve kararlılığı önünde saygıyla eğiliyorum.” ifadelerini kullandı. Program sonunda Düzce Gazeteciler Cemiyeti tarafından Talih Özcan’a günün anısına plaket takdim edildi. Özcan, kendisine verilen bu anlamlı plaket için Cemiyet Başkanı Hakan Çakır ve cemiyet yönetimine teşekkür etti. İftar programı, samimi sohbetler ve hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Talih Özcan, bu akşam düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzce Gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen iftar yemeğinde, Cemiyet Başkanı Hakan Çakır ve Düzce’de görev yapan çok sayıda basın emekçisi aynı sofrada buluştu.

 

 

İftar programında konuşan Özcan, gazetecilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek basının demokrasiler için taşıdığı öneme dikkat çekti. Özcan, “Demokrasilerde özgür basın; toplumun gözü, kulağı ve vicdanıdır. Haber peşinde koşan, gerçeği gün yüzüne çıkarmak ve toplumu doğru bilgilendirmek için her türlü zorluğa göğüs geren basın emekçilerimizin cesareti ve kararlılığı önünde saygıyla eğiliyorum.” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Düzce Gazeteciler Cemiyeti tarafından Talih Özcan’a günün anısına plaket takdim edildi. Özcan, kendisine verilen bu anlamlı plaket için Cemiyet Başkanı Hakan Çakır ve cemiyet yönetimine teşekkür etti.

İftar programı, samimi sohbetler ve hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.