DÜZCE BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI’NDAN YENİ UYGULAMA
DÜZCE BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI’NDAN YENİ UYGULAMA
DÜZCE BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI’NDAN YENİ UYGULAMA: AYLIK SORU VE BİLDİRİM GÜNLERİ BAŞLIYOR
DÜZCE BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI’NDAN YENİ UYGULAMA: AYLIK SORU VE BİLDİRİM GÜNLERİ BAŞLIYOR
Düzce Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, üyeleriyle iletişimi güçlendirmek, mesleki sorunlara çözüm üretmek ve ortak fikir alışverişini artırmak amacıyla aylık soru ve bildirim günlerini başlatıyor.
Düzce Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, üyelerinin talep, öneri ve sorunlarını daha kolay iletebilmeleri için yeni bir iletişim uygulamasını hayata geçiriyor.
Oda tarafından yapılan duyuruda, üyelerle iletişimi güçlendirmek ve karşılaşılan sorunlara birlikte çözüm bulmak amacıyla WhatsApp grubu üzerinden belirli gün ve saatlerde görüş alışverişinde bulunulacağı bildirildi.
HER AYIN SON ÇARŞAMBASI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Yeni uygulama kapsamında, her ayın son çarşambası saat 10.00 ile 14.00 arasında üyelerin katılımına yönelik soru ve bildirim günleri düzenlenecek.
Belirlenen saatlerde üyeler, mesleklerini yürütürken karşılaştıkları sorunları bildirebilecek, merak ettikleri konularda sorularını yöneltebilecek, görüş ve önerilerini oda yönetimiyle paylaşabilecek.
AMAÇ, SORUNLARA BİRLİKTE ÇÖZÜM BULMAK
Uygulamayla birlikte oda üyeleri arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, ortak sorunların daha hızlı tespit edilmesi ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi hedefleniyor.
Duyuruda ayrıca WhatsApp grubunun düzeninin korunması için üyelerden mesajlarını konuya uygun şekilde paylaşmaları ve nezaket kurallarına özen göstermeleri istendi.
Düzce Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orçun Oşak imzasıyla paylaşılan duyurunun, oda ile üyeler arasındaki iletişime katkı sağlaması bekleniyor.
Yeni uygulama sayesinde berber ve kuaför esnafının talep ve beklentilerinin daha yakından takip edilmesi amaçlanıyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

