ÇİLİMLİ’YE TEKNİK DESTEK

DÜZCE YEREL HABER 04.08.2026 - 19:11, Güncelleme: 04.08.2026 - 19:11
 

ÇİLİMLİ’YE TEKNİK DESTEK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız ile bir araya gelerek Yeni Vakıf Göleti üzerinde yapılması planlanan proje için tespitlerde bulundu

. Gölet alanına kazandırılması planlanan turistik tesisin proje hazırlanma sürecinde iş birliği yapılacağını belirten Başkan Özlü; “bizim işimiz Düzce’nin çok yönlü olarak gelişmesine katkı sağlamaktır. Burada yapılacak yatırımın projelendirme sürecinde Çilimli Belediyesi ile birlikte çalışacağız” dedi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehirde başlattığı turizm atağına ilçe ve beldeleri de dahil etmeye devam ediyor. Şehir genelinde var olan, özellikle doğa turizmine uygun alanların aslına uygun şekilde işletmeye açılması amacıyla hazırlanan yatırım projelerini yakından takip eden Başkan Özlü, Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yavuz ile Yeni Vakıf Göleti’nde bir araya geldi. DSİ Baraj havzası olan gölet etrafında planlanan ve konaklama, mesire alanı, restoran ile doğa, su sporları gibi donatıların yer alacağı yatırım hakkında görüşen heyet burada yapılacak çalışmanın çok yönlü ve teknik açıdan iş birliği halinde değerlendirilmesi konusunda hemfikir oldu. “EN GÜZELİ NEYSE ONU YAPACAĞIZ” 320 dönüm alan üzerinde uygulanması planlanan ve fizibilite çalışması tamamlanan proje için konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, işi en iyi bilenlerle çalışıp en iyisini hayata geçirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarının altını çizerek, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Burayı konaklamalı düşünmek lazım. Bungalov evler tabi dereyi kirletmemek kaydıyla. Bu işi bilen birini bulacağız. Bir taslak çalışması yaptıracağız. İyi bir proje kırk kat gelir sağlar. Bence burada su sporları düşünülmeli. Yamaçlar fazla o yüzden mesireden ziyade konaklama planlamak lazım. Projeyi yaptırdıktan sonra Tarım ve Orman Bakanlığı ile görüşelim ve burayı değerlendirelim. Şehre yakın, su var, orman var. Proje yaparken artılarını eksilerini göreceğiz. Bu işi en iyi bilenlerle çalışıp en iyisini yaparsak bizden sonrakiler de bunu sahiplenir ve sürdürülebilir olur. Dağ ve su sporlarının beraber olabileceği bir mekan burası. Bu çalışmanın turizme çok büyük katkısı olur. Madem ki biz turizmi geliştirmek istiyoruz, bu da bir parçası olur. Projelendirme kısmının maliyetlerinin bir kısmına biz de destek oluruz. Harika bir şey yapacağız inşallah.” TEKNİK DESTEK DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehirde yapılacak turizm yatırımlarının çok yönlü ve Düzce’nin tamamını kapsayacak şekilde yapılması için desteklerinin süreceğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Düzce her ilçesi, beldesi ve doğal güzellikleri ile elimizin altındaki hazinedir. Şehrimizin kalkınmasına katkı sağlayacak her projeye teknik desteğimizi sağlamaya devam edeceğiz. Çilimli Yeni Vakıf Göleti üzerinde inşa edilecek projede Çilimli Belediye Başkanımız, değerli kardeşim Sayın Yılmaz Yıldız ve ekibi ile birlikte çalışacağız. Düzce bizim evimiz.”
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız ile bir araya gelerek Yeni Vakıf Göleti üzerinde yapılması planlanan proje için tespitlerde bulundu

. Gölet alanına kazandırılması planlanan turistik tesisin proje hazırlanma sürecinde iş birliği yapılacağını belirten Başkan Özlü; “bizim işimiz Düzce’nin çok yönlü olarak gelişmesine katkı sağlamaktır. Burada yapılacak yatırımın projelendirme sürecinde Çilimli Belediyesi ile birlikte çalışacağız” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehirde başlattığı turizm atağına ilçe ve beldeleri de dahil etmeye devam ediyor. Şehir genelinde var olan, özellikle doğa turizmine uygun alanların aslına uygun şekilde işletmeye açılması amacıyla hazırlanan yatırım projelerini yakından takip eden Başkan Özlü, Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yavuz ile Yeni Vakıf Göleti’nde bir araya geldi. DSİ Baraj havzası olan gölet etrafında planlanan ve konaklama, mesire alanı, restoran ile doğa, su sporları gibi donatıların yer alacağı yatırım hakkında görüşen heyet burada yapılacak çalışmanın çok yönlü ve teknik açıdan iş birliği halinde değerlendirilmesi konusunda hemfikir oldu.

“EN GÜZELİ NEYSE ONU YAPACAĞIZ”

320 dönüm alan üzerinde uygulanması planlanan ve fizibilite çalışması tamamlanan proje için konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, işi en iyi bilenlerle çalışıp en iyisini hayata geçirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarının altını çizerek, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Burayı konaklamalı düşünmek lazım. Bungalov evler tabi dereyi kirletmemek kaydıyla. Bu işi bilen birini bulacağız. Bir taslak çalışması yaptıracağız. İyi bir proje kırk kat gelir sağlar. Bence burada su sporları düşünülmeli. Yamaçlar fazla o yüzden mesireden ziyade konaklama planlamak lazım. Projeyi yaptırdıktan sonra Tarım ve Orman Bakanlığı ile görüşelim ve burayı değerlendirelim. Şehre yakın, su var, orman var. Proje yaparken artılarını eksilerini göreceğiz. Bu işi en iyi bilenlerle çalışıp en iyisini yaparsak bizden sonrakiler de bunu sahiplenir ve sürdürülebilir olur. Dağ ve su sporlarının beraber olabileceği bir mekan burası. Bu çalışmanın turizme çok büyük katkısı olur. Madem ki biz turizmi geliştirmek istiyoruz, bu da bir parçası olur. Projelendirme kısmının maliyetlerinin bir kısmına biz de destek oluruz. Harika bir şey yapacağız inşallah.”

TEKNİK DESTEK DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehirde yapılacak turizm yatırımlarının çok yönlü ve Düzce’nin tamamını kapsayacak şekilde yapılması için desteklerinin süreceğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Düzce her ilçesi, beldesi ve doğal güzellikleri ile elimizin altındaki hazinedir. Şehrimizin kalkınmasına katkı sağlayacak her projeye teknik desteğimizi sağlamaya devam edeceğiz. Çilimli Yeni Vakıf Göleti üzerinde inşa edilecek projede Çilimli Belediye Başkanımız, değerli kardeşim Sayın Yılmaz Yıldız ve ekibi ile birlikte çalışacağız. Düzce bizim evimiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.