ÇEVREYİ KİRLETENLERE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

DÜZCE YEREL HABER 01.09.2025 - 10:37, Güncelleme: 01.09.2025 - 10:37
 

ÇEVREYİ KİRLETENLERE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan, STK ve derneklerin de sahiplenerek destek verdiği “Temiz Şehir Düzce” kampanyası tüm hızıyla sürdürülüyor.

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan, STK ve derneklerin de sahiplenerek destek verdiği  “Temiz Şehir Düzce” kampanyası tüm hızıyla sürdürülüyor. Zabıta Müdürlüğü de denetimlerini aksatmadan yerine getirerek kuralları ihlal edenlere cezai işlem uyguluyor. Düzce Belediyesi’nin geçtiğimiz Temmuz ayının başında başlattığı  ‘Temiz Şehir Düzce’ kampanyası, başta vatandaşlar, STK ve derneklerin destekleriyle devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile çevre kirliliğine karşı yürütülen kararlı mücadeleye, Zabıta Müdürlüğü ekipleri de şehir merkezi ve Millet Bahçesi bölgesindeki denetimlerle destek veriyor. Şehir Merkezinin farklı bölgelerinde kameralarla gerçekleştirilen kontrollerde sigara izmaritlerini yere atmak suretiyle çevreyi kirletenler tespit edildi. Zabıta ekipleri, belirlenen vatandaşların yanına giderek, yapılan kural ihlali ile ilgili bilgilendirmede bulunduğu şahıslara daha sonra 5326 sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uyguladı. Ekipler, denetimlerin özellikle parklarda ve yeşil alanlarda tüm hızıyla sürdürüleceğini belirtti.
Düzce Belediyesi tarafından başlatılan, STK ve derneklerin de sahiplenerek destek verdiği “Temiz Şehir Düzce” kampanyası tüm hızıyla sürdürülüyor.

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan, STK ve derneklerin de
sahiplenerek destek verdiği  “Temiz Şehir Düzce” kampanyası tüm hızıyla
sürdürülüyor. Zabıta Müdürlüğü de denetimlerini aksatmadan yerine
getirerek kuralları ihlal edenlere cezai işlem uyguluyor.

Düzce Belediyesi’nin geçtiğimiz Temmuz ayının başında başlattığı  ‘Temiz
Şehir Düzce’ kampanyası, başta vatandaşlar, STK ve derneklerin
destekleriyle devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile çevre
kirliliğine karşı yürütülen kararlı mücadeleye, Zabıta Müdürlüğü
ekipleri de şehir merkezi ve Millet Bahçesi bölgesindeki denetimlerle
destek veriyor.

Şehir Merkezinin farklı bölgelerinde kameralarla gerçekleştirilen
kontrollerde sigara izmaritlerini yere atmak suretiyle çevreyi
kirletenler tespit edildi. Zabıta ekipleri, belirlenen vatandaşların
yanına giderek, yapılan kural ihlali ile ilgili bilgilendirmede
bulunduğu şahıslara daha sonra 5326 sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında
cezai işlem uyguladı.

Ekipler, denetimlerin özellikle parklarda ve yeşil alanlarda tüm hızıyla
sürdürüleceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.