ÇALIŞMALAR 2 NOKTADA HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

DÜZCE YEREL HABER 03.04.2026 - 20:10, Güncelleme: 03.04.2026 - 20:10
 

ÇALIŞMALAR 2 NOKTADA HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Düzce’de içme suyu şebekesinin yenilenmesine yönelik başlatılan altyapı çalışmaları, planlanan takvim doğrultusunda aralıksız devam ediyor. Beyköy yolu ve Şıralık Mahallesi üzerinden geçen ana iletim hatlarında yürütülen çalışmalar kapsamında, uzun ömürlü ve dayanıklı yapısıyla bilinen 1200’lük düktil boruların döşenmesi sürüyor

Düzce’de içme suyu şebekesinin yenilenmesi amacıyla Beyköy yolu ve Şıralık Mahallesi’nde sürdürülen altyapı çalışmalarında 1200’lük düktil borular döşeniyor. Vatandaşlar, uzun yıllar hizmet edecek yatırımın hem arızaları azaltacağını hem de su kalitesini artıracağını belirterek, çalışmalardan memnun olduklarını ifade ediyor.   Düzce’de içme suyu şebekesinin yenilenmesine yönelik başlatılan altyapı çalışmaları, planlanan takvim doğrultusunda aralıksız devam ediyor. Beyköy yolu ve Şıralık Mahallesi üzerinden geçen ana iletim hatlarında yürütülen çalışmalar kapsamında, uzun ömürlü ve dayanıklı yapısıyla bilinen 1200’lük düktil boruların döşenmesi sürüyor. Yapılan yatırımla birlikte, şehrin su iletim kapasitesinin artırılması, yüzde 54’ü bulan kayıp-kaçak oranlarının minimum seviyeye indirilmesi ve arızaların ortadan kaldırılması hedefleniyor. Şıralık Mahallesi Muhtarı Mustafa Turan, yürütülen çalışmaları ‘büyük bir yatırım’ olarak nitelendirdi. Sık sık yaşanan su arızalarının bu proje sayesinde sona ereceğini belirten Turan, “Çok memnunuz, çok sevinçliyiz. Bugünü bekledik. Bundan sonra vatandaşlarımızın içme suyu ile ilgili şikayeti de olmayacak inşallah. Mahallemiz de rahatlayacak” dedi. Vatandaşlara da çağrıda bulunan Turan, hızla ilerleyen çalışmalar sırasında yaşanabilecek geçici mağduriyetler için anlayış istedi. Mahalle temsilcileri de projeye tam destek veriyor. Şıralık Mahallesi Dernek Başkanı Hidayet Uğur, “Düzce’mizin altyapısına güzel bir yatırımdır. Herhalde tahmin ediyorum ki 50-60 yıla dönük bir yatırım. Memnun kalıyoruz biz de. Çok hızlı gidiyor. Allah utandırmasın. Türkiye’de böyle bir yatırım görmedim. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun Faruk Bey çok güzel yatırımlar yapıyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum, tebrik ediyorum” dedi. Mahalle sakinlerinden Ayhan Akdoğan da son yıllarda yaşanan su sorunlarına dikkat çekerek, yapılan çalışmaların kendilerini memnun ettiğini dile getirdi. Beyköy yolu Karadeniz Mahallesi mevkiinde devam eden çalışmaları yerinde takip eden vatandaşlardan 78 yaşındaki Abdullah Aksu ise, yürütülen projeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çalışmalar çok güzel. Bundan daha güzelini düşünemiyorum. Devletimiz var olsun. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Düzce’de içme suyu şebekesinin yenilenmesine yönelik başlatılan altyapı çalışmaları, planlanan takvim doğrultusunda aralıksız devam ediyor. Beyköy yolu ve Şıralık Mahallesi üzerinden geçen ana iletim hatlarında yürütülen çalışmalar kapsamında, uzun ömürlü ve dayanıklı yapısıyla bilinen 1200’lük düktil boruların döşenmesi sürüyor

Düzce’de içme suyu şebekesinin yenilenmesi amacıyla Beyköy yolu ve Şıralık Mahallesi’nde sürdürülen altyapı çalışmalarında 1200’lük düktil borular döşeniyor. Vatandaşlar, uzun yıllar hizmet edecek yatırımın hem arızaları azaltacağını hem de su kalitesini artıracağını belirterek, çalışmalardan memnun olduklarını ifade ediyor.

 

Düzce’de içme suyu şebekesinin yenilenmesine yönelik başlatılan altyapı çalışmaları, planlanan takvim doğrultusunda aralıksız devam ediyor. Beyköy yolu ve Şıralık Mahallesi üzerinden geçen ana iletim hatlarında yürütülen çalışmalar kapsamında, uzun ömürlü ve dayanıklı yapısıyla bilinen 1200’lük düktil boruların döşenmesi sürüyor. Yapılan yatırımla birlikte, şehrin su iletim kapasitesinin artırılması, yüzde 54’ü bulan kayıp-kaçak oranlarının minimum seviyeye indirilmesi ve arızaların ortadan kaldırılması hedefleniyor.

Şıralık Mahallesi Muhtarı Mustafa Turan, yürütülen çalışmaları ‘büyük bir yatırım’ olarak nitelendirdi. Sık sık yaşanan su arızalarının bu proje sayesinde sona ereceğini belirten Turan, “Çok memnunuz, çok sevinçliyiz. Bugünü bekledik. Bundan sonra vatandaşlarımızın içme suyu ile ilgili şikayeti de olmayacak inşallah. Mahallemiz de rahatlayacak” dedi. Vatandaşlara da çağrıda bulunan Turan, hızla ilerleyen çalışmalar sırasında yaşanabilecek geçici mağduriyetler için anlayış istedi.

Mahalle temsilcileri de projeye tam destek veriyor. Şıralık Mahallesi Dernek Başkanı Hidayet Uğur, “Düzce’mizin altyapısına güzel bir yatırımdır. Herhalde tahmin ediyorum ki 50-60 yıla dönük bir yatırım. Memnun kalıyoruz biz de. Çok hızlı gidiyor. Allah utandırmasın. Türkiye’de böyle bir yatırım görmedim. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun Faruk Bey çok güzel yatırımlar yapıyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum, tebrik ediyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinden Ayhan Akdoğan da son yıllarda yaşanan su sorunlarına dikkat çekerek, yapılan çalışmaların kendilerini memnun ettiğini dile getirdi.

Beyköy yolu Karadeniz Mahallesi mevkiinde devam eden çalışmaları yerinde takip eden vatandaşlardan 78 yaşındaki Abdullah Ak su ise, yürütülen projeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çalışmalar çok güzel. Bundan daha güzelini düşünemiyorum. Devletimiz var olsun. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.