Burak Tuzcu dan,Düzce Yatırım Destek Ofisi’ni ziyaret etti.
Burak Tuzcu dan,Düzce Yatırım Destek Ofisi’ni ziyaret etti.
Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Burak Tuzcu, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Düzce Yatırım Destek Ofisi’ni ziyaret etti.
Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Burak Tuzcu, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Düzce Yatırım Destek Ofisi’ni ziyaret etti.
Ziyaret | Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA)
Ziyaret kapsamında Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Görkem Dalkıran ile bir araya gelinerek, ajansın bölgemiz turizmine yönelik sağladığı destekler hakkında bilgi alındı.
Turizm sektörünün gelişimine katkı sağlayacak projeler ve destek programları üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
MARKA’nın turizm alanındaki destekleri kapsamında:
Turizm altyapısının geliştirilmesine yönelik teknik destekler,
Tanıtım faaliyetleri ve marka değerinin artırılmasına yönelik projeler, Bölgeye özgü turizm ürünlerinin çeşitlendirilmesi ve sürdürülebilir turizmin teşviki gibi konularda hibe ve danışmanlık hizmetleri sunulmaktadır.
Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası , üyelerinin MARKA’nın sunduğu bu fırsatlardan azami düzeyde faydalanabilmesi amacıyla kurumlar arası iş birliklerini güçlendirmeye devam edecektir.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.