BAŞKAN TUĞRUL ABANOZ.ZABITA TEŞKİLATIMIZIN 200. YILI KUTLU OLSUN

SİYASET 08.09.2026 - 19:05, Güncelleme: 08.09.2026 - 19:05
 

BAŞKAN TUĞRUL ABANOZ.ZABITA TEŞKİLATIMIZIN 200. YILI KUTLU OLSUN

Akçakoca Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz,Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 200. yılı ve Zabıta Haftası nedeni ile bir mesaj yayımladı

Akçakoca Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz mesajında: Akçakoca’mızın huzuru, düzeni ve güvenliği için gece gündüz demeden, çoğu zaman zor şartlar altında görev yapan kıymetli zabıta personelimizin Zabıta Teşkilatının 200. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Sınırlı imkanlara ve yoğun çalışma koşullarına rağmen, görevlerini kanun, vicdan, adalet ve kamu yararı ilkeleri doğrultusunda yerine getiren zabıta arkadaşlarımız, ilçe yaşamının düzen içerisinde sürdürülebilmesi için önemli bir kamu hizmeti yürütmektedir. Akçakoca’da kamu düzeninin sağlanması, vatandaşlarımızın haklarının korunması ve esnafımızla vatandaşımız arasında sağlıklı bir iletişim kurulması noktasında büyük emek veren tüm zabıta personelimize teşekkür ediyorum. Her birini ayrı ayrı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Nice 200 yıllara… Zabıta Teşkilatımızın 200. yılı kutlu olsun.
Akçakoca Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz,Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 200. yılı ve Zabıta Haftası nedeni ile bir mesaj yayımladı

Akçakoca Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz mesajında:

Akçakoca’mızın huzuru, düzeni ve güvenliği için gece gündüz demeden, çoğu zaman zor şartlar altında görev yapan kıymetli zabıta personelimizin Zabıta Teşkilatının 200. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Sınırlı imkanlara ve yoğun çalışma koşullarına rağmen, görevlerini kanun, vicdan, adalet ve kamu yararı ilkeleri doğrultusunda yerine getiren zabıta arkadaşlarımız, ilçe yaşamının düzen içerisinde sürdürülebilmesi için önemli bir kamu hizmeti yürütmektedir.

Akçakoca’da kamu düzeninin sağlanması, vatandaşlarımızın haklarının korunması ve esnafımızla vatandaşımız arasında sağlıklı bir iletişim kurulması noktasında büyük emek veren tüm zabıta personelimize teşekkür ediyorum.

Her birini ayrı ayrı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Nice 200 yıllara…

Zabıta Teşkilatımızın 200. yılı kutlu olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber380.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.