EMNİYETTEN HAFTALIK ASAYİŞ RAPORU

Düzce’de Asayiş Uygulamalarında 24 Kişi Tutuklandı

Düzce Valiliği koordinesinde, Emniyet ve Jandarma birimlerince 29 Aralık – 04 Ocak tarihleri arasında il genelinde kapsamlı asayiş uygulamaları gerçekleştirildi.

Suçların azaltılması, önlenmesi ve aranan şahısların yakalanması amacıyla yapılan çalışmalarda 15 bin 184 kişi sorgulandı, çeşitli suçlardan aranan 66 şahıs yakalandı. Adli işlemleri tamamlanan şahıslardan 24’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uygulamalar kapsamında yapılan aramalarda;

3 adet kesici-delici alet 2 adet tabanca 2 adet av tüfeği 48 adet mermi 2 adet şarjör

ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Düzce’de Narkotik ve Kaçakçılık Operasyonlarında 6 Kişi Tutuklandı

Düzce Valiliği koordinesinde, Emniyet ve Jandarma birimlerince 29 Aralık – 04 Ocak tarihleri arasında il genelinde narkotik suçlarla mücadele kapsamında kapsamlı çalışmalar gerçekleştirildi.

Uyuşturucu ile mücadele çalışmaları çerçevesinde 45 olaya müdahale edilirken, 51 şahıs hakkında işlem yapıldı. Adli süreçlerin ardından 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlarda;

1.582 adet sentetik ecza 112,32 gram metamfetamin 105,81 gram bonzai 5,51 gram esrar 6 gram skunk 1,46 gram kokain 3,3 gram bonzai hammaddesi 3 adet PAYP

ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Öte yandan, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele faaliyetleri kapsamında ise 3 olaya müdahale edilirken, 4 şahıs hakkında işlem yapıldı. Yapılan aramalarda;

30 karton kaçak sigara 900 litre etil alkol 1.130 adet alkol yapım kiti

ele geçirildi.

 

Düzce’de Trafik Denetimlerinde 5 Bin 641 Araç Kontrol Edildi

Düzce Valiliği koordinesinde, Emniyet ve Jandarma birimlerince 29 Aralık – 04 Ocak tarihleri arasında il genelinde trafik tescil ve denetleme uygulamaları gerçekleştirildi.

Suçların azaltılması, önlenmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılan denetimlerde 5 bin 641 araç ile 124 motosiklet kontrol edildi. Yapılan kontroller sonucunda kurallara uymadığı tespit edilen 72 araç trafikten men edildi.

Denetimler kapsamında;

1.074 araca idari para cezası uygulandı 14 araç sürücüsü hakkında alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı

Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla trafik denetimlerinin aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.