Kızlarımız Çeyrek finale yükseldiler

2021-2022 sezonunda ilimizi Basketbol Gelişim Liginde temsil eden Düzce Atletik bayan takımı  ilk maçta deplasmanda 62-58 yendiği İstanbul Yıldızları takımını rövanşta 74-50 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve Çankaya Üniversitesi ile play off maçı oynamaya hak kazandI

Basketbol Gençler Ligi Play Off 2.maçında kızlarımız İstanbul Yıldızları'nı 74-50 mağlup etti ve 2.maçtanda galip ayrılarak adını çeyrek finallere Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına yazdırdı.Takımımız ilk maçta da İstanbul Yıldızları'nı 62-58 mağlup etmişti.
--Maçın ilk çeyreğine daha iyi başlayan taraf konuk ekip İstanbul Yıldızları oldu.Konuk ekip ilk çeyreği 17-20 önde geçti.
--2.çeyreğin ortalarında takımımız baskıyla rakibinin direncini kırdı.Ekibimiz soyunma odasına 32-26 önde gitti.
--3.çeyreğin başında takımımız yağmur oldu yağdı.Rakibinin sinirlerini iyice bozan takımımız farkı 25'li sayılara kadar çıkardı.(58-33)
--4.çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren takımımız maçtan 74-50 galip ayrıldı.
--Maçın başından itibaren müthiş oyun ortaya koyan Duygu ERDEN 22 sayı ile maçın en skorer oyuncusu oldu.
-Maçın MVP'si 20 sayı , 3 ribaund,5 asist,1 blok,6 top çalmalık performansıyla sayı kraliçemiz Senanur Demir oldu.
--Komple oyuncumuz Melike Nur Gürbüz ise oyunun her alanında olduğunu tekrar ve tekrar gösterdi.Melike 5 sayı , 7 ribaund ,12 asist ,9 top çalmalık performans ile büyük katkı sağladı.
--Takımımız Düzce Atletik böylece Çeyrek Finalde Çankaya Üniversitesi ile eşleşmiş oldu.
Diğer çeyrek final eşleşmeleri ise şu şekilde;
Botaş -İstanbul Basket Feneri
Fenerbahçe-Galatasaray
Emlak Konut-İstanbul Üniversitesi
--Son 8'e kalan takımların 5 tanesinin İstanbul,2 tanesinin Ankara ve 1 tanesinin Düzce takımı olduğu görüldü.İstanbul ve Ankara Büyükşehir lerin arasına girmeyi başaran kızlarımızı ve teknik ekibimiz tebrik ediyor ,Düzce'nin ismini İstanbul ve Ankara 'nın yanına yazdırdıkları için teşekkür ediyoruz.

--Takımımız Çeyrek Final ilk maçını 3 Mayıs Salı günü Saat 14:00'de Düzce Bahçeşehir Kalıcı Konutlar Spor Salonunda oynayacak..Bu maçın rövanşı ise 6 Mayıs Cuma günü saat 13:00'de Ankara Çankaya Üniversitesi Olimpik Spor Salonunda oynanacak.