AKÇAKOCA'DA DURAKLARA ZAMAN GÖSTERGESİ İSTİYORLAR

 

Akçakoca'da Vatandaşlar Akçakoca ‘daki özel halk otobüsleri duraklarında otobüs saatlerinin Çizelgesinin yer almasını istiyor.

Duraklarda otobüs gelişleri hakkında hiçbir bilgi olmadığını ifade eden vatandaşlar, her durağa otobüs saatlerini gösteren birer çizelge yerleştirilmesini istiyorlar. Vatandaşlar, çizelgelerin karanlıkta da görünebilmesi için ışıklı olmasının daha da iyi olacağını ifade ediyor. 

Vatandaşlar “Çizelgeler sayesinde vatandaşlar, beklediği duraklarda hangi numaralı otobüsün hangi saatte geçtiğini, duraklarda bulunan bu bilgiler sayesinde daha kolay öğrenebilecekler.Biliyorsunuz  Otobüs duraklarına yerleştirilecek çizelgeler ile toplu taşımayı kullanacak vatandaşları bilgilendirmeyi amaçlıyor. Çizelgeler sayesinde vatandaşlar, beklediği duraklarda hangi numaralı otobüsün hangi saatte geçtiğini duraklarda bulunan bu bilgiler sayesinde daha kolay öğrenebileceklerdir.Buradan yetkililere sesleniyoruz,”diye sitemlerini dile getirdiler

Vatandaşlar ayrıca bazı durakların içler acısı olduğu,tazikli su ile yıkanmalı ve tekrardan yenilmesininde gerektiğini vurguladılar.