Kaynaşlı Bld. Kurutluş’u Elinden Kaçırdı

 

Karşılaşmanın ilk dakikasından son dakikasına kadar etkin bir futbol ortaya koyan temsilcimiz gol yollarında istediği pozisyonları buldu fakat sonuca ulaşamayınca müsabaka golsüz eşitlikle tamamlandı. 

Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısına ağırlığını ortaya koyan temsilcimiz bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. etkili sağlı ve sollu gelişen ataklarla rakip kalede gol arayan temsilcimiz, Ahmet Şen ve Nurettin Çakır ile girdiği pozisyonlardan gol bulamadı. Karşılaşmanın 67. dakikasında sağ arka baldırından sakatlanan Ahmet şen yerini Burak Seymen'e bıraktı.

Karşılaşma sonunda her iki takımda 1'er puana razı oldu. Kaynaşlı Belediyespor 13 maçta 17 puanla ligde 6.sırada bulunuyor.Gelecek hafta deplasmanda İstanbul Alibeyköyspor ile karşılaşacaktır

Stat: Kaynaşlı 

Hakemler:Ozan Ergün Samet Kurt Mert Çil (İstanbul)

Kaynaşlı Belediyespor: İlker Engin  Can Karaman,Yılmaz Tunahan Altıntaş,Mustafa,Sefa Kaygusuz,Yigit Yılmaz, Murat Kefeli, Ahmet Şen(dk.67 Burak Petek), Nurettin Çakır, Doğancan Ersoy(dk.79 Yusuf Oyit) 

Kurtuluşspor: Kadir, Serkan, Derviş, Davit, İzzet, Tolga, Sercan (dk.69 Atıl) Mertcan, Ufuk ( dk.82 Burak)Aypah (dk.89 Kubilay) Sinan 

Gol :Yok