AKÇAKOCA’DAN KUDÜSE DESTEK VERDİLER

Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü Çalışanları, Öz Orman-İş Sendikası olarak Kudüs’e Özgürlük,İnsanlığa Barış Mitingine katıldılar.

Öz Orman-İş Sendikasi Bolu Bölge Başkanı İsmet Yılmaz ve İşyeri Baştemsilcisi Abdülkadir Abuhan ile beraber,Bedri Üstüner , Korhan Üstüner ve Yılmaz Demirtaş KUDÜS için Ankara’daki mitinge katıldılar

Mitinge katılan Öz Orman-İş Sendikası İşyeri Temsilcisi,Abdulkadir Abuhan  “Elleri kanlı, cüzdanları dolu siyonistler sanıyorlar ki silahla, olmadı parayla Arz-ı Mevud’u gerçekleştireceklerini zannediyorlar, yanılıyorlar. Selahaddin yürekli Abdurrahmanların intifadası karşısında yenilecekler ve diz çökecekler. Ömrünü Kudüs’e, Filistin’e, Aksa’ya adanmış Ayşelerin onuru karşısında kaybedecekler. Ortadoğu’dan, Makam-ı Miraç’tan, Mevki-i İsra’dan, Kudsi Şerif’ten defolup gidecekler. Türkiye’nin başkenti Ankara’dan, Filistin’in başkenti Kudüs’e antiemperyalist, antisiyonist selamlarımızı yolluyoruz. Memleketimin ‘Mescid-i Aksa’ya hasret Kudüs yürekli insanları, Filistin davasının Selahaddin duruşlu ihvanları, bizi bunaltan bu karanlık şafağın müjdecisidir inşallah” dedi.