Yığılcaspor sponsorlarına plaket

Yığılca esnaflarından Selami Savaş, Ramazan Baltacı, Engin Tok, Cemal Erdoğan, Ecz. Gökhan Arabacıoğlu, Ecz. Burak Özbilek, Zeynel Çamlı ve Salih Keleş'e takıma olan desteklerinden dolayı plaket takdimi yapıldı.

Yığılcaspor yönetim kurulu başkanı Fatih Eren, “Kulübümüze yapmış oldukları katkılardan ve maddi manevi desteklerden dolayı esnaflarımızı ziyaret ettik. Kendilerine takımımıza ait atkı ve plaket verdik. Kulüp olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Ancak Yığılca takımına sahip çıkarak bu zorlukları aşmamızda bizlere yardımcı oluyor. Oyuncularımızdan, yönetim kadrosuna kadar birlik ve beraberlik içinde ligden çıkmak için tüm mücadelemizi veriyoruz.  Yığılcaspor'un sadece Yığılca'da kalmayıp, İl dışındaki bütün bölgelerde de yakınen takip edildiğinin bilinci içerisinde olup tüm gurbetçi hemşerilerimizden desteklerini esirgemedikleri için Yığılcaspor kulübü olarak şükranlarımızı sunarız. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan tüm spor sevenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Yığılcaspor'a ait atkıların satışa sunulduğu ifade eden başkan Eren, “Takımımıza ait atkılarımız elimize ulaştı. Taraftarlarımızın isteği üzerine hazırlan atkılarımız kulüp adına satışa çıktı.  Spor severlerimiz takımımıza destek olma adına atkı isteyebilir. Bu bağlamda il dışından da gelen talepler karşılanacaktır” Dedi. 

 

Ahmet Alkan