Turizim Rotalarına Yön Levhaları Takılıyor

 

Düzce Valiliği koordinasyonunda, Turızım ve Kültür Müdürlüğünce İlimizin doğal, kültürel ve tarihi alanları ile belirlenen yeni Turizım rotaları üzerindeki noktalarda bilgilendirme ve yönlendirme tabelası çalışmalarına başlanmıştır. Çalışmalar kapsamında, yeni turizm rotalarının tabela noktası tespit çalışmaları ve mevcut alanlarda bulunan tabelaların ise bakım ve onarımlarının yapılarak yenilenmesi amaçlanmaktadır.

Turızım ve Kültür müdürü vekili Sabahattin  Parlak yaptığı açıklamada, il sınırları içerisinde Turizm faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ile doğal-tarihi ve kültürel potansiyele işlerlik kazandırılmasını amaçladıklarını belirtti.

Parlak “Düzce Kültür, Turizm ve doğal güzellikler anlamında çok önemli değerlere sahip bir şehrimiz. Bu değerlere hayat vererek, bu değerleri insanlarla buluşturmak ilin kalkınması noktasında önem taşımaktadır. Bu amaçla başlatılan tüm çalışmalarımızdaki temel prensibimiz var olan değerleri en iyi şekilde değerlendirerek, bu potansiyelleri gelire ve kalkınmaya dönüştürmektir. “dedi