TEKNOPARK ziyareti hız kesmeden devam ediyor.

Bilişim Teknolojileri Alanının farklı öğrenci gruplarıyla TEKNOPARK ziyareti hız kesmeden devam ediyor.

Ziyaret kapsamında Muhasebe, market, e-ticaret programları yazan BİLSOFT YAZILIM firmasına, deneyimli Ar-Ge ekibi sayesinde ihtiyaçları doğrultusunda her türlü elektrik/elektronik/bilgisayar ve mekatronik-robotik projelerini gerçekleştirilebilen E&K Mühendislik firmasına ziyarette bulunup teknolojik gelişmelerin geldiği noktayı gördük.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim Atölyesi ise; Öğrencileri için soyut ve teorik kalan matematik ve fen bilimleri derslerini daha anlaşılır/ulaşılır hale getiren ve deneysel / uygulamalı etkinlikler içeriyor. Ziyaretçilere aktif şekilde gezebilecekleri, dokunabilecekleri, deneyebilecekleri kısaca bilimi yaşantı haline dönüştürebilecekleri dinamik bir ortam sunmaktadır.

Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Bu ziyaretler ile bilgi-beceri-tücrebe paylaşımlarını bizlerden esirgemeyen BİLSOFT YAZILIM’a, E&K Mühendislik firmasına, Düzce Teknopark Yönetimine ve her öğrenci grubumuzla aynı şevkle Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim Atölyesindeki materyallerin kullanımını, bize faydasını bıkmadan usanmadan anlatan Merve KOCA hocamıza teşekkür ederiz."dediler