SELDEN ZARAR GÖREN OKULA ATSO^DAN YARDIM

İlçemizde yaşanan sel felaketi sonrası selden zarar gören Uğurlu İlköğretim Okulumuzun yapılan çevre düzenlemesi ve okul ihtiyaçları Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından giderilmeye başlanıldı.

Tespiti yapılan ihtiyaçlar kapsamında okulun bahçe sundurması, öğrenciler için kıyafet, oyuncak ve eğitim için gerekli olan spor malzemelerinin tamamı Odamız tarafından İlçemiz Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz ilçe Milli eğitim Müdürü Ömer Ezer , İlçe Sağlık Müdürü Numan Çabuk ve Odamız Meclis Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen törenle teslim edildi.
Konuya ilişkin açıklama yapan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet N. Pazvant
“Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime büyük önem vermekteyiz. Zaman zaman ilçemizdeki okullarımızda tespit ettiğimiz eksiklerimizi, Odamızın gücü doğrultusunda tamamlamaya çalışmaktayız. Bu sene malum İlçemizde yaşanan sel felaketi sonrası zarar gören Uğurlu İlköğretim okulumuzun eksiklerini tamamlamaya çalıştık. Odamız üyesi Çınar Boru Profil A.Ş. ‘ nin de desteği ile okulumuzun sundurmasını ve selde kaybolan spor malzemelerinin tamamı Odamız tarafından karşılanarak öğrencilerimizin 2019-2020 eğitim ve öğretim yılını tamamlayabilmeleri için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ayrıca eğitim yardımları konusunda olsun diğer yardımlarda zaman zaman üyelerimizin desteğine ihtiyaç duyduğumuz vakitlerde desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize de ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım ” şeklinde konuştu.
Akabinde Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant tarafından öğrencilere ikramda bulunuldu.