Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Emniyet Genel Müdürü  Celal Uzunkaya başkanlığında düzenlenen Koordinasyon Toplantısı, Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanlarının katılımıyla bugün saat 14.30’da gerçekleştirildi.

Toplantı, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya’nın, makamında şehit edilen Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve Diyarbakır’ın Hani ilçesinde terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Nazım Tuncer’e başsağlığı dilekleriyle başladı.

İl Emniyet Müdürlerinin video konferans yöntemiyle katıldığı ve güncel konuların görüşüldüğü toplantıda terörle mücadelede alınan önleyici tedbirlere değinerek FETÖ, DAEŞ, PKK ve tüm terör örgütlerine karşı gösterilen mücadelenin titizlikle ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgusu yapan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, “Terör olaylarına mahal vermemek adına alınacak önlemler konusunda tüm birimlerin duyarlılığı arttırılacaktır.” dedi.

Bu doğrultuda FETÖ ile mücadelenin de büyük bir titizlikle sürdürüldüğüne ve bu örgütün izinden gitmeye çalışan kişilerin de tespit edilerek gerekli işlemlerin yapıldığına değinildi.

Konuşmasının devamında yerel seçimler öncesinde ve esnasında alınacak güvenlik önlemlerine değinen Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, “İl seçim merkezleri ile koordineli çalışılarak, oy kullanılacak yerler de güvenlik sağlanacaktır.”  dedi.

Ayrıca spor müsabakalarındaki denetimlerin arttırılacağının belirtildiği toplantıda, bu müsabakalarda yer alan güvenlik görevlilerinin personel düzenlemesi de konuşuldu.

Emniyet Genel Müdürümüz Celal Uzunkaya, toplantının sonunda il emniyet müdürleri ile istişarede bulunduktan sonra ülkemizde her alanda özveriyle görev yapan personele teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.