Düzcesporlu Sıddık Çelik Amaliyat Oldu

Düzcesporlu Sıddık Çelik’in sağ dizinde ön çapraz bağlarının koptuğu, dün ameliyat olduğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.
Düzcespor’umuzun oyuncusu Ebu Sıddık Çelik, sezonu kapattı. Alınan bilgiye göre, oyuncunun Düzce Üniversitesi’nde ameliyat olduğu ve bugün taburcu olacağı öğrenildi. 

Dizinden ameliyat olan ve dış menisküsü yırtılan Sıddık’ın sakatlığıyla ilgili cerrahi müdahaleye hemen başvuruldu. Sezonu kapatan Sıddık’ın ameliyatından sonra hemen fizik tedaviye başlayacağı ve uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Hastanede kendisine takım arkadaşı Doğukan Aydaş refakat ediyor. Dün akşamda Düzcespor Genel Kaptanı Taner Met’de kendisini ziyaret etti. Ameliyatı hakkında bilgi alan Met, genç futbolcuya geçmiş olsun dileklerini iletti.

İki sezondur Düzcespor formasını taşıyan Ebu Sıddık Çelik’in geçirmiş olduğu sakatlığın ardından ameliyat olması kendi kariyeri açısından da zor duruma soktu. Bu sezon sözleşmesinin sona ermesi ile gelecek sezon içinde uzun bir süre takımla çalışamayacağı için ve sözleşmesinin bitmesi onun adına bir sorun olacak gibi gözüküyor. Tek geçim kaynağı futbol oynamak olan Ebu Sıddık’ın uzun bir süre sahalardan uzak kalmasının ardından Düzcespor yeni yönetim kurulunun vereceği nihayi karar burada onun için önem teşkil etmeye başladı.