Düzce 1.Amatörde Kura Çekimi Yapıldı

 Düzce amatör futbolda 2919-2020 futbol sezonunda birinci amatör kümede gruplar ve statü belli oldu  Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Gökhan Karadağ başkanlığında  kulüp temsilcilerinin bir araya geldiği toplantı öncesinde  görüş alışverişinde bulunuldu. . Toplam 15 takımın mücadele edeceği birinci amatörde sezon sonunda toplam 3 takım süper amatöre yükselecek ve 3 takım 2.amatöre düşecek.

İŞTE  GRUPLAR

Çekilen kura sonrasında 2019-2010 futbol sezonunda 1.amatörde A grubunda Ağaköyspor, Dedelerspor, Kurtsuyuspor, Eminaçmaspor, Düzce Modern Eğitimcilerspor, Hacıyakupspor ve Çiftlik Gençlikspor , B grubunda Selemlarspor, Karaca Çobanspor, Yazıpınarspor, Düzce Gençlerbirlispor, Yeni Taşköprüspor, Nasırlıspor, Beycilerspor ve Kabalakspor takımları yer aldı.

STATÜ Birinci amatörde normal lig çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Statüye göre 1.amatörde A ve B grubu birincileri direkt olarak süper amatöre yükselecek. Gruplarında 2 ve 3. Sıraya alan toplam 4 takım tek devreli lig usulüne göre merkez sahada oynanacak olan lig sonrasında  play off birincisi olan takım süpere yükselecek. 1.amatörde A grubunu 7. Sırada bitiren ,B grubunda sezonu 7 ve 8. Sıralarda bitiren 2 takım olmak üzere toplam 3 takım 2.amatöre düşecek.

LİG BAŞLAMA TARİHİ 

Düzce birinci amatör kümede 2019-2020 futbol sezonu 2 Kasım 2019 Cumartesi günü başlayacak. 

A GRUBU

Ağaköyspor
Hacıyakupspor
Dedelerspor
Eminaçmaspor
Çiftlikspor
Kurtsuyu Gençlikspor
Modern Eğitimcilerspor


B GRUBU
Karaca Çobanspor
Nasırlıspor
Düzce Gençlerbirliği
Selamlarspor
Taşköprüspor
Kabalakspor
Beycilerspor

Kenan Işık