DERİCİLER YİNE RASİM BEKAR DEDİ

 

Düzce Deri ve Deriden Mamul Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda başkan değişmedi. Tek liste yapılan olağan genel kongrede güven tazeleyen mevcut başkan Rasim Bekar, “Üyelerimiz bize sorunlarını iletsinler, bizi onlar çalıştıracaklar. Üyelerimize her türlü hizmeti en iyi şekilde sunacağız” dedi.

Düzce Deri ve Deriden Mamul Eşya Esnaf ve Sanatkarlar odasının olağan genel kurulu Merve Düğün salonunda yapıldı. Divan başkanlığını birlik Başkanı Mustafa Kayıkcı’nın sevk ve idare ettiği genel kurulda odanın geçmiş yıllara ait hesap raporları ve faaliyetleri görüşüldü. Tek liste ile gidilen genel kurulda 5.kez mevcut başkan Rasim Bekar güven tazeledi.

Seçimden sonra oda başkanı Rasim Bekar:

“Olağan Kongremizi yapmış bulunuyoruz. Üyelerimizin çoğu sağ olsun bizi yalnız bırakmadılar. Tekrar göreve seçtikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Her türlü hizmetleri en iyi şekilde onların hizmetinde olduğumuzu söyleyebiliriz. Meslek kuruluşları aslında bizim odamızın çok yönlü mesleki odalarımız, üyelerimiz var.  Onların bizleri çalıştırmaları için en iyi bir şekilde odalarımızla irtibata geçmelerini istiyorum.  Onlar bizi çünkü çalıştıracaklar bütün sorunlarını bize iletsinler biz çünkü her şeyi bilemeyebiliriz. Bizi çalıştıracak olan üyelerimizdir. Genel kurulumuza katıldıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 

DÜZCE DERİ VE DERİ MAMULLERİ…

BAŞKAN
Rasim Bekar

YÖNETİM KURULU Asil Üyeler

Ayhan Gürsoy

Sebarettin Ünal

Resul Topal

Yasin Serbetçi

Muzaffer Kalem

Uğur Yolsal

Yedek Üyeler

İksan Gül

Mustafa Pamuk

Hasan Koca

Ayten Sarı

Harun Yağmur

Mehmet Karaman

Yasin Mahmut Çelebi

DENETİM KURULU Asil Üyeler

Serdar Arslan

Murat Kanbil

Selim Yavuz

Yedek Üyeler

Semih Kurtuluş

Tansel Kurt

Gülçin İş