BELEDİYE BAŞKANI CÜNEYT YEMENİCİ’NİN YARI TATİLİ MESAJI

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici mesajında "Eğitim, geçmişimizi bugüne bağlayan bir köprü olmasının yanı sıra geleceğin temellerini atan bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimin lokomotifi konumundadır. Toplumlar, karşılaştığı yeni durumlara uyum sağlayabilen, karşısına çıkabilecek her türlü engelle mücadele etme gücüne sahip, kendini geliştirmesini, düzeltmesini bilen, dengeli, disiplinli, öz denetimi güçlü bireylerle geleceğe güvenle bakabilirler.

Bugün öğrencilerimiz 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamladılar. Ancak her bitiş yeni bir başlangıcı da beraberinde getirir. Öğrencilerimiz de yarıyıl tatilinde yapacakları iç muhasebeyle birinci dönemi değerlendirme şansı bulacaklardır. Bu vesileyle öğrencilerimizin ikinci döneme daha dinamik başlayacağına ve gelecekteki hedefleri için daha azimli ve kararlı olacaklarına inanıyorum.

Atatürk'ün, "Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…" sözünden yola çıkarak ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımız sizlerin eseri olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, karnelerin öğrencilerimiz, aileler ve öğretmenler için hayırlı, bundan sonraki dönemlerde de daha güzel başarılara vesile olmasını diliyor, huzur dolu bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum"diye ifade etti.