Avrupa Ligi'nde Osmanlı ve Konya'dan kötü haber

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki 5. maçında deplasmanda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına 4-0 yenilerek Avrupa'ya veda etti.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında Atiker Konyaspor, Arena Lviv’de Shakhtar Donetsk’e konuk oldu.

KONYA KOLAY TESLİM OLDU

Ev sahibi ekip, 10’da Abdülkerim Bardakçı’nın kendi kalesine, 36’da da Dentinho’nun attığı gollerle devreyi 2-0 önde kapattı. 66’da Srna’nın asistinde Eduardo da Silva’nın attığı golle farkı 3’e çıkartan Shakhtar, 74’te Bernard’ın attığı golle skoru ilan etti.

OSMANLI ÖNE GEÇTİĞİ MAÇI VERDİ

Bu sonuçla H Grubu’nda 5’te 5 yapan Shakhtar Donetsk, 15 puanla zirvede yer alırken, 1 puanda kalan  Atiker Konyaspor ise Avrupa’ya veda etti.

Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Nationala Arena'da oynanan maçta Osmanlıspor, 30. dakikada Badou Ndiaye ile 1-0 öne geçti. Ancak ev sahibi ekip, 68. dakikada Marko Momcilovic ve 86. dakikada Gabriel Tamas ile bulduğu gollerle maçı 2 - 1 kazandı. Grupta oynanan diğer maçta ise Zürih ile Villarreal 1-1 berabere kaldı.

OSMANLI HALA LİDER

Bu sonuçların ardından son maçlar öncesi Osmanlıspor 7 puanla lider durumda. Villarreal, Steaua Bükreş ve Zürih'in ise 6 puanı bulunuyor.