ARAÇ SÜRÜCÜLERİ HALA DUYARSIZ

Kaldırıma park edilen araçlara sık rastlanan Düzce'de kural tanımaz sürücüler nedeniyle kaldırımlar otopark gibi kullanılmaya devam ediyor. Çok sayıda vatandaş kaldırımlara park edilen otomobillerin fotoğrafını çekerek hem haber merkezlerine hem de belediyeye şikayetlerini bildiriyor.

 

"Yayaların da tepkisine neden oluyor" Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, araçlarını kaldırımlara usulsüz park eden otomobil sürücülerine karşı denetimlerini aralıksız olarak sürdürdüğü ve çok sayıda vatandaş kaldırımlara park edilen otomobillerin fotoğrafını çekerek belediyeye şikayetlerini bildirdikleri halde vatandaşlar halende duyarsızlıklarına devam ediyorlar

 Çok sayıda vatandaşlar "Kaldırımlara park eden sürücüleri duyarlı olmaya davet ediyoruz, Kaldırımlara park eden araç sürücüleri yayaların yürüme hakkını engellediği gibi can güvenliği sorununu da ortaya çıkartıyor. Bu tür araçlar kaldırımlarda hiçbir geçiş yeri bırakmıyor. Yaya doğal olarak caddeye inmek zorunda kalıyor. Bunun için araçlarını kaldırımlara park eden sürücüleri duyarlı olmaya davet ediyoruz.”’ dediler.
Serkan Kesim