AKÇAKOCA’YA KURUYEMİŞİ SEVDİREN FİRMA

  Akçakoca’ya kuruyemişi sevdiren firma, Misafir Kuruyemiş karışık çerez çeşitleri, fındıktan, bademe, incirden fıstık ve lokum çeşitlerine kadar haftalık taze ürünleriyle hizmetinizde.

Akçakoca Salı Pazarında Pazaryeri Girişi Sağ Tarafta 1.Standta  kuruyemiş çeşitleriyle Akçakoca’lılara hizmet veren Misafir Kuruyemiş onlarca ürün seçeneğiyle müşterilerine hizmet sunuyor. Taze ürün çeşitleriyle fındık, badem, ceviz, leblebi, kayısı, kuru üzüm, mısır çeşitleri, kuru incir, fıstık, Antep fıstığı, leblebi şekeri, çikolatalı leblebi, ballı fıstık çeşitleri, kaju ve lokum çeşitleriyle en güvenilir marka. Çerez çeşitleri satılırken, tazeliğini koruması için vakumlama yapılıyor.

 

 Özdoğan Ticaret Sahibi Mustafa Özdoğan “. Kalite, müşteri memnuniyeti ve kurumsal kimliğe önem veren Misafir  Kuruyemiş; tüm faaliyetlerinde katma değer, verimlilik ve sürdürülebilirliği ön planda tutmaktadır. İçinde bulunduğu sektörde öncü ve prestijli bir konumdadır.  Kuruyemiş  olarak hedefimiz temiz ve kaliteli hizmet vermektir. Şimdiden  Akçakoca halkımıza ve bize hayırlı olsun” dedi