GÖLYAKA’DA ‘BAYRAMINIZ KEMERLİ OLSUN’ DENETİMİ

 

Düzce’nin Gölyaka İlçesinde, Ramazan Bayramı öncesinde Kaymakam Fahri Onay'ın katılımıyla, Türkiye genelinde uygulanan 'Bayramınız kemerli olsun' denetimi yapıldı.

İçişleri Bakanlığı öncülüğünde, bugün saat 18.00'de Türkiye genelinde başlatılan 'Bayramınız kemerli olsun' sloganıyla yapılan denetimler Gölyaka'da ilçe girişinde Kaymakam Fahri Onay, İlçe Emniyet A. Komiser Aykut Yanar, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hulusi Alperen Karadaş, polis ve jandarma trafik ekipleriyle birlikte yapıldı.

Durdurulan araçların sürücüleri ile yolcularını başta emniyet kemeri takma olmak üzere trafik kuralarına uymaları konusunda uyaran Kaymakam Onay sürücülere, 'Bayramınız kemerli olsun' yazılı broşürleri dağıttı. Sürücüler ve araçta bulunan yolcularla sohbet eden Onay, çocuklara da şapka ve kırmızı düdük hediye etti.

Kaymakam Onay, “İlçemiz girişinde araçları durdurarak hem bayramlarını kutluyoruz hem de başta kemer olmak üzere trafik kurallarını uymaları konusunda kendileriyle küçük bir sohbet gerçekleştiriyoruz. Güvenli ve kemerli trafiklerde bayramda herkese kazasız belasız seyahatler ümit ediyorum” dedi.

Samet Kalyoncu