BAL LİGİNE SÜPER BAŞLANGIÇ YAPTILAR

2021-2022 futbol sezonunda ilimizi Bölgesel amatör futbol liginde temsil eden Çilimli Belediyespor rakibi Karadeniz Ereğli Belediyespor’u 3-0 yendi, diğer temsilcimiz Beyköy Belediyespor deplasmanda grubun şampiyonluk favorisi olarak gösterilen Bakırköyspor ile 2-2 berabere kaldı

 

ÇİLİMLİ RAHAT KAZANDI

Bölgesel amatör futbol ligi temsilcimiz Çilimli Belediyespor Çilimli şehir stadında oynanan müsabakada rakibi Karadeniz Ereğli Belediyespor’u Yunus Genç, Murat Kütükçü ve Orhan Yüksel’in attığı gollerle 3-0 yendi ve sezona iyi bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 temsilcimizin üstünlüğü ile bitti. Çilimli Belediyespor  ligin 2. Haftasını bay olarak geçirecek.

BEYKÖY 90+9’DA 3 PUAN KAYBETTİ

Lige genç bir kadro ile giren Beyköy Belediyespor grubun şampiyonluk adayı Bakırköyspor karşısında 3 puanı 90+9 dakikada yediği golle kaçırdı. Temsilcimiz Bakırköy deplasmanında 19. Dakikada Semih Akyıldız ile 1-0 öne geçti. 40. Dakikada Ertan Zengin attığı şık golle takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın 45. Dakikadasında ev sahibi ekip penaltıdan bulduğu golle ilk yarının skorunu 2-1 yaptı. Bakırköyspor 90+9. Dakikada penaltıdan bulduğu golle  durumu 2-2 yaptı. Beyköy Belediyespor genç kadrosuyla güçlü rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koydu ve sezona 1 puanla başladı. Beyköy Belediyespor  ligdeki 2. Maçını  7 Kasım 2021 Pazar günü Devrek Belediyepsor ile oynayacak.